Antwoord op al uw vragen tijdens de Pensioen3daagse

Deze week vindt alweer de twaalfde editie van de Pensioen3daagse (1 t/m 3 november) plaats. Een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Jaarlijks wordt de Pensioen3daagse georganiseerd om het thema pensioen voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Samen met werkgevers, pensioenaanbieders, en pensioenadviseurs worden verschillende activiteiten georganiseerd om Nederlanders in actie te laten komen voor hun pensioen.  

Zo kun je met de tool ‘’Later goed geregeld? Check het nu!’’ inzicht krijgen in je pensioen. Daarnaast worden er onder andere webinars en inloopspreekuren georganiseerd. Ook is tijdens de Pensioen3daagse de Telegraaf Pensioenhelpdesk geopend. Hier beantwoorden pensioenexperts van diverse organisaties allerlei vragen over pensioen. Ook onze pensioenadviseur Ron Langhorst neemt deel aan deze helpdesk en beantwoordt allerlei vragen rondom pensioen.

Natuurlijk helpen wij niet alleen tijdens de Pensioen3daagse met vraagstukken rondom pensioen. U en uw medewerkers kunnen het hele jaar bij ons terecht. Neem voor vragen contact op met een van onze pensioenadviseurs via telefoonnummer 010 251 12 51.