Samen bewust en gerust vooruit

Wij geloven dat een zorgvuldige en bewuste invulling van de HR Risk en Employee Benefits strategie fundamenteel is voor het floreren van bedrijven en de mensen die er werken. We helpen werkgevers én werknemers bij het calculeren en beheersen van risico’s, bereiden ze voor op veranderingen en begeleiden ze bij de keuzes die dat met zich meebrengt.

Met een team van 50 specialisten ondersteunen wij directies, HR-afdelingen, Ondernemingsraden,  Fusies en Overnamespecialisten én medewerkers op de gebieden risicobeheersing, Duurzame Inzetbaarheid en pensioen, zorg, inkomen en vermogen.

Hiermee stellen we onze relaties in staat bewust keuzes te maken rond werk en leven, om wensen en doelen te realiseren. Samen bewust én gerust vooruit, daar staan wij voor.

Waarmee kunnen we u helpen?

Risicobeheersing & inzetbaarheid

Risico’s beheersen geeft ruimte om kansen te creëren en te grijpen. Grip te houden op de koers van uw organisatie en zorg en aandacht te geven aan uw allergrootste kapitaal: uw mensen. Duurzaam inzetbare en tevreden medewerkers zijn het kloppend hart van elk bedrijf. Ontdek hoe we u kunnen helpen.

Employee Benefits

Verzekerbare arbeidsvoorwaarden zijn meer dan kille afspraken; het is invulling geven aan goed werkgeverschap. Afspraken over werk, pensioen, zorg en verzuim in harmonie brengen met doelen van de organisatie én die van de medewerker. Dat is de kunst. Ontdek hoe we u kunnen helpen.

Financieel Fit en Vitaal

De financiële factor is een vaak onderbelichte kant in Duurzame Inzetbaarheids-beleid. Wendbaar, weerbaar en zelfverzekerd zijn vereist helder inzicht in veranderingen rond werken, anders werken, minder werken of (gedwongen of vrijwillig) stoppen met werken. Ontdek hoe we u kunnen helpen.

Actueel

Nieuws

Eric de Bruijn Pensioenconsultancy gaat samen met Ecclesia Risk & Benefits

Op 1 januari 2024 zijn Eric en Christian de Bruijn van Eric de Bruijn Pensioenconsultancy uit het Noord-Hollandse Zwaagdijk-Oost onderdeel geworden van Ecclesia Risk & Benefits. Met deze overname verstevigt Ecclesia Risk & Benefits haar positie in de Nederlandse markt op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia Risk & Benefits, vindt deze overname een mooi en veelbelovend begin van 2024.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia en BCi samen op Maritime Industry 2023

Op 23, 24 en 25 mei staan wij op de Maritime Industry 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Ontmoet onze specialisten van Ecclesia en BCi in onze […]

Lees verder
Nieuws

Hoge inflatie en onzekere tijden: hoe gaan pensioenadviseurs daarmee om?

Wat voor invloed heeft de inflatie en de schommelende rente op het werk van pensioenadviseurs? Daarover zijn Janna, onze Manager Financiële Planning en Joep, onze Manager Pensioen in gesprek gegaan met Nationale Nederlanden.

Lees verder
Nieuws

Antwoord op al uw vragen tijdens de Pensioen3daagse

Deze week vindt alweer de twaalfde editie van de Pensioen3daagse (1 t/m 3 november) plaats. Onze pensioenadviseur Ron heeft bij de Telegraaf Pensioenhelpdesk allerlei vragen over pensioen beantwoordt.

Lees verder

Samen

Wij bedenken samen met u creatieve oplossingen die u echt verder brengen. Als een zakenpartner die zijn verantwoordelijkheid neemt en breed met u meedenkt.

Bewust en gerust

Door bewuste keuzes te maken, kunt u zicht met een gerust hart concentreren op uw business. Niet door simpelweg verzekeringen voor u af te sluiten, maar door u te helpen de risico’s te zien en de juiste keuzes te maken.

Vooruit

Zo zorgen we er voor dat er de ruimte komt om uw ambities waar te maken. Dat u beweegt in de richting die u en wij graag zien, namelijk vooruit!