Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van de risico’s in uw sector? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Een greep uit onze artikelen

Onze specialisten helpen u graag bewust en gerust vooruit. Een van de manieren waarop we dat doen is om u te informeren over ontwikkelingen in de markt. Zie hieronder een selectie van artikelen. Zit er ook voor u iets interessants bij?

Nieuws

Etienne Willems vertrekt bij Ecclesia Risk & Benefits

Etienne verlaat helaas na bijna 24 jaar onze organisatie. Hij was jarenlang verantwoordelijk voor onze Benefits afdeling. Vanwege zijn gezondheid de afgelopen 2 jaar, kiest hij ervoor om voorlopig afstand te nemen van het werkende leven én daarmee een langgekoesterde droom te laten uitkomen. Hij gaat samen met zijn vrouw (onze collega Raisa) en hun zoon op wereldreis.  

Lees verder
Nieuws

Geslaagde beurs Maritime Industry 2024

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 mei vond in Evenementenhal Gorinchem de 18e editie van Maritime Industry plaats. Hét jaarlijkse evenement van en voor de binnenvaart. Drie dagen netwerken, kennis delen en verbinden met de maritieme sector.

Lees verder
Nieuws

Wim de Bundel vertrekt per 1 juni a.s. bij Ecclesia Risk & Benefits

Wim was bij Ecclesia Risk & Benefits verantwoordelijk voor Marketing & Sales. De afgelopen 2 jaar stonden in het teken van het samenvoegen en samenbrengen van de teams van Marketing & Sales. Om nog meer klanten en intermediairs van dienst te zijn met gezamenlijke proposities en totale dienstverlening op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. 

Lees verder
Nieuws

Winnaressen Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2024 Awards!

Donderdagavond 16 mei zijn de winnaressen van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2024 Awards bekendgemaakt. Als hoofdpartner van Stichting Rotterdamse Zakenvrouw zijn wij supertrots op zoveel talentvolle zakenvrouwen in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Lees verder