Juweliers

Risicobeheersing voor juweliers

Alle facetten onder de loep om kosten beheersbaar te houden.

Overvallen en inbraken, het opkomend fenomeen plofkraken en het stijgend aantal transportschades sinds de komst van corona: risicomanagement is een must voor juweliers. Tegelijkertijd begrijpen we dat u de kosten hiervan beheersbaar wilt houden.

Daarom adviseren wij juweliers regelmatig om niet alle risico’s volledig af te dekken, maar vooral de belangrijkste adequaat te verzekeren. Onze ervaring leert bovendien dat kijken naar risicopreventie loont. Het is vooral een kwestie van alle facetten onder de loep nemen en slimme keuzes maken.

Waken over de verzekerde waarde

Samen zijn die keuzes sneller gemaakt dan u denkt. Wat helpt is onze jarenlange ervaring in de juweliersbranche. We weten dat juweliers niet geholpen zijn met een standaard verzekeringspakket. Iedere situatie, ieder pand, iedere collectie is immers anders.

Om te kunnen zorgen voor risicobeheersing op maat gaan we naar klanten toe. En dat blijven we periodiek doen zolang u klant bent. De verzekerde waarde van uw handelsvoorraad kunnen we zo ook meteen up-to-date houden. Als het noodlot u dan treft, kunt u rekenen op een vergoeding op basis van de vervangingswaarde in plaats van op de vaak lagere historische prijs.

“Wij gaan voor u in overleg met de schade-expert, als zijn uitspraak niet juist lijkt.”

Risicopreventie loont

Handelsvoorraadverzekeringen, inventarisverzekeringen, bedrijfsschadeverzekeringen, cyberrisicoverzekeringen, transportverzekeringen, nagenoeg elk risico voor juweliers kunnen we voor u gedekt krijgen bij Ecclesia. Zelfs als het om occasions gaat.

Is er geen standaard polis? Dan zorgen we ervoor dat er een polis voor komt. Maar voorkomen blijft natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom denken we ook met juweliers mee over risicopreventie. Als lid van de beveiligingscommissie van de Federatie Goud & Zilver kunnen we de mogelijkheden daarvoor loepzuiver in beeld brengen.

Met onze Blockpolis kunnen we alle risico’s
voor juweliers in één keer afdekken

De voordelen van werken met Ecclesia

  • We reageren direct. De dekking is daardoor altijd snel en adequaat geregeld.
  • Wij zijn er voor u. U kunt ons dag en nacht bereiken.
  • We kennen de juweliersbranche als onze broekzak. En kunnen dus zorgen voor advies op maat.
  • We denken in oplossingen.
  • Vlotte schadeafhandeling, zelfs van complexe schades.

Onze specialist voor de sector Juweliers

Twan Spoeltman

Sr. Accountmanager

06 29 73 84 56

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van de risico’s in uw sector? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.