Internationaal

Wij zijn ook thuis in het buitenland

Heeft u plannen om een verkoopkantoor in het buitenland te openen? Of wilt u een buitenlandse onderneming overnemen? Inzicht in de beheersing van risico’s en de financiering hiervan is dan essentieel.

In elk gewenst land kunnen wij u die lokale service bieden. Wij zijn als Ecclesia lid van een tweetal sterke, wereldwijd opererende netwerken met partners in meer dan 140 landen en meer dan 24.000 professionals. Wij werken samen met lokale, onafhankelijke makelaars, die dezelfde professionele waarden onderschrijven als wij met als doel om u zorgeloos te laten ondernemen.

Onze netwerkpartners helpen u wereldwijd lokaal

Vanuit onze netwerken kunnen wij u internationale verzekeringsoplossingen bieden gebaseerd op lokale kennis. Onze netwerkpartners zijn flexibel, kennen korte lijnen, zijn persoonlijk en beschikken over kennis waarmee uw internationale belangen optimaal behartigd worden.

Of het nu gaat om een vraag over lokale wet- en regelgeving of het opzetten van een internationaal verzekeringsprogramma voor uw wereldwijde organisatie; samen met onze netwerkpartners zorgen wij er voor dat u snel en vakkundig antwoord krijgt op uw vragen. Lokale schadebehandeling in de lokale taal van het betreffende land is doorgaans effectief en snel. Door de kennis in te zetten van het internationale netwerk ontzorgen wij u ook met lokale (assurantie) belasting vraagstukken.

“We offer global reach & local expertise”

Judith Huisman

Judith Huisman

Manager Desk Accountmanagement

010 251 12 72
06 22 35 94 02