Nieuws

Terugblik op een geslaagde Run4Daniel 2024

Vrijdag 7 juni waren wij weer trotse maatschappelijk partner van Run4Daniel. Wij mogen terugkijken op een zeer geslaagde run.

Lees verder
Nieuws

Etienne Willems vertrekt bij Ecclesia Risk & Benefits

Etienne verlaat helaas na bijna 24 jaar onze organisatie. Hij was jarenlang verantwoordelijk voor onze Benefits afdeling. Vanwege zijn gezondheid de afgelopen 2 jaar, kiest hij ervoor om voorlopig afstand te nemen van het werkende leven én daarmee een langgekoesterde droom te laten uitkomen. Hij gaat samen met zijn vrouw (onze collega Raisa) en hun zoon op wereldreis.  

Lees verder
Nieuws

Geslaagde beurs Maritime Industry 2024

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 mei vond in Evenementenhal Gorinchem de 18e editie van Maritime Industry plaats. Hét jaarlijkse evenement van en voor de binnenvaart. Drie dagen netwerken, kennis delen en verbinden met de maritieme sector.

Lees verder
Nieuws

Wim de Bundel vertrekt per 1 juni a.s. bij Ecclesia Risk & Benefits

Wim was bij Ecclesia Risk & Benefits verantwoordelijk voor Marketing & Sales. De afgelopen 2 jaar stonden in het teken van het samenvoegen en samenbrengen van de teams van Marketing & Sales. Om nog meer klanten en intermediairs van dienst te zijn met gezamenlijke proposities en totale dienstverlening op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. 

Lees verder
Nieuws

Winnaressen Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2024 Awards!

Donderdagavond 16 mei zijn de winnaressen van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2024 Awards bekendgemaakt. Als hoofdpartner van Stichting Rotterdamse Zakenvrouw zijn wij supertrots op zoveel talentvolle zakenvrouwen in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia Risk & Benefits trotse partner van Ecosofie Podcast

Vanuit zijn passie voor duurzaamheid startte Marnix Kluiters in 2018 de Ecosofie Podcast. Inmiddels is Marnix een autoriteit op het gebied van duurzaamheid. In zijn podcastserie Ecosofie ontvangt hij experts uit de wetenschap, journalistiek, politiek en het bedrijfsleven. Samen met hun gaat hij in op de verduurzaming van onze samenleving. Marnix Kluiters, oprichter van Ecosofie Podcast: “Ecclesia Risk & Benefits is zich bewust van de fysieke en transitierisico’s en kansen. Samen versterken wij deze kennis op een inspirerende manier door heel luisterend Nederland.”

Lees verder
Nieuws

Ron Pieper met Pensioen

Hij begon op zijn 17e in dit vak. Fris van het VWO. En nu na ruim 47 jaar gaat Ron Pieper, onze Senior Broker Liability, met pensioen. Zijn laatste werkdag heeft hij inmiddels gehad. Ron heeft zijn pensioendatum bewust uitgekozen. Lekker in het voorjaar. “Dan gaat de zon weer schijnen en kun je er lekker op uit.” Ron Pieper met pensioen. Een goed moment om samen met Ron terug te kijken op zíjn bijna 5 decennia in de verzekeringsbranche.

Lees verder
Nieuws

Finalisten Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2024

Donderdagavond 11 april zijn de finalisten voor de Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2024 bekendgemaakt tijdens een evenement georganiseerd bij ons op kantoor in Rotterdam.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia Risk & Benefits opnieuw trotse maatschappelijk partner van Run4Daniel!

Ecclesia Risk & Benefits opnieuw trotse maatschappelijk partner van Run4Daniel!

Lees verder
Nieuws

Terugblik op Ecclesia Risk & Benefits Nieuwjaarsbijeenkomst!

Wat een geweldige avond was het tijdens de Ecclesia Risk & Benefits Nieuwjaarsbijeenkomst! Op dinsdag 6 februari verwelkomden wij 300 relaties in de Kunsthal Rotterdam.

Lees verder
Nieuws

Eric de Bruijn Pensioenconsultancy gaat samen met Ecclesia Risk & Benefits

Op 1 januari 2024 zijn Eric en Christian de Bruijn van Eric de Bruijn Pensioenconsultancy uit het Noord-Hollandse Zwaagdijk-Oost onderdeel geworden van Ecclesia Risk & Benefits. Met deze overname verstevigt Ecclesia Risk & Benefits haar positie in de Nederlandse markt op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia Risk & Benefits, vindt deze overname een mooi en veelbelovend begin van 2024.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia Risk & Benefits nieuwe hoofdpartner van Rotterdamse Zakenvrouw

komende jaren is Ecclesia Risk & Benefits de nieuwe hoofdpartner van de Rotterdamse Zakenvrouw verkiezing en businessclub. Stichting Rotterdamse Zakenvrouw zet zich in om ambitieuze vrouwen met passie voor hun vak een podium te geven.

Lees verder