Nieuws

Terugblik op Ecclesia Risk & Benefits Nieuwjaarsbijeenkomst!

Wat een geweldige avond was het tijdens de Ecclesia Risk & Benefits Nieuwjaarsbijeenkomst! Op dinsdag 6 februari verwelkomden wij 300 relaties in de Kunsthal Rotterdam.

Lees verder
Nieuws

Eric de Bruijn Pensioenconsultancy gaat samen met Ecclesia Risk & Benefits

Op 1 januari 2024 zijn Eric en Christian de Bruijn van Eric de Bruijn Pensioenconsultancy uit het Noord-Hollandse Zwaagdijk-Oost onderdeel geworden van Ecclesia Risk & Benefits. Met deze overname verstevigt Ecclesia Risk & Benefits haar positie in de Nederlandse markt op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia Risk & Benefits, vindt deze overname een mooi en veelbelovend begin van 2024.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia Risk & Benefits nieuwe hoofdpartner van Rotterdamse Zakenvrouw

komende jaren is Ecclesia Risk & Benefits de nieuwe hoofdpartner van de Rotterdamse Zakenvrouw verkiezing en businessclub. Stichting Rotterdamse Zakenvrouw zet zich in om ambitieuze vrouwen met passie voor hun vak een podium te geven.

Lees verder
Nieuws

Ruimte om te groeien: Jessica vertelt

Samen met een aantal partners hebben wij eerder dit jaar de handen ineen geslagen om het platform ‘voordekunst’ te lanceren. En op donderdag 2 november was dat zover. Onze Desk Accountmanager Jessica Jonker is bij dit project bewust nauw betrokken. Bij Ecclesia vinden we ruimte om te groeien heel belangrijk. Jessica is daar een mooi voorbeeld van. Bij dit project komen haar studie en werkleven heel mooi samen. In dit artikel vertelt ze erover.

Lees verder
Nieuws

De carrière van Aad Meijburg: van Polisopmaker tot CEO

Maar liefst 58 jaar geleden is Aad Meijburg begonnen. We schrijven dan 1965. Hij startte als jonge knul van 16 bij Mees & Zoonen, later Marsh. Ondertussen is Aad dik in de 70 en heeft hij zijn pensioen dubbel en dwars verdiend. Tijd om met Aad, Willeke van de Weerd en Judith Huisman terug te blikken op zijn glansrijke carrière.

Lees verder
Nieuws

Samenwerking tussen Ecclesia en Value2u een feit

We zijn verheugd om een buitengewone samenwerking aan te kondigen tussen twee vooruitstrevende krachten op het gebied van financiële advisering: Ecclesia en Value2u.

Lees verder
Nieuws

Patricia Langermans nieuwe Manager Liability, Cyber en Special Lines

Per 1 november heeft Patricia Langermans een nieuwe rol binnen Ecclesia. Naast Manager Special Lines wordt zij ook de nieuwe Manager Liability & Cyber. Zij volgt daarmee Guy Heuijerjans op die onze organisatie helaas verlaat.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia benoemt Chris Honig tot nieuwe Director Broking & Claims

Chris Honig is per 1 oktober benoemd tot de nieuwe Director Broking & Claims van Ecclesia. Chris heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van risico’s en verzekeren, waarvan 17 jaar binnen de verzekeringsmakelaardij. Met de komst van Chris is ons directieteam met het aanstaande prolongatieseizoen op volle sterkte.

Lees verder
Nieuws

Trots op resultaat Run4Daniel

Met meer dan 650 deelnemers is een prachtig bedrag opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. De teller bleef ook na de run oplopen tot ruim € 121.000. Het was een prachtige avond vol emoties en mooie verhalen.

Lees verder
Nieuws

Welcome Home van onze Alpe d’HuZes helden! 

Op dinsdag 6 juni verwelkomden wij onze helden terug op kantoor na hun deelname aan de Alpe d’HuZes. Het was volle bak met collega’s, familie en vrienden; allemaal aanwezig om onze eigen helden te eren.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia op reis naar Alpe d’HuZes

Morgen, donderdag 1 juni, is het dan zover: de start van Alpe d’HuZes 2023! Deze week zijn ruim 30 Ecclesianen, bestaand uit deelnemers en vrijwilligers, afgereisd richting de Alpe d’Huez.

Lees verder
Nieuws

Wijzigingen Directie Ecclesia

Binnen het directieteam van Ecclesia worden per 1 juli 2023 verschillende verantwoordelijkheidsgebieden bij elkaar gebracht. Ecclesia gaat bewust door met een kleiner directieteam.

Lees verder