Etienne Willems vertrekt bij Ecclesia Risk & Benefits

Etienne verlaat helaas na bijna 24 jaar onze organisatie. Hij was jarenlang verantwoordelijk voor onze Benefits afdeling. Vanwege zijn gezondheid de afgelopen 2 jaar, kiest hij ervoor om voorlopig afstand te nemen van het werkende leven én daarmee een langgekoesterde droom te laten uitkomen. Hij gaat samen met zijn vrouw (onze collega Raisa) en hun zoon op wereldreis.  

Etienne: “Het is een sprong in het diepe, maar wat hebben we er zin in. Ik kijk ernaar uit uitgebreid de tijd te hebben voor elkaar, avonturen na te jagen en van de gebaande paden gaan, maar vooral uit de ratrace stappen en leven in het nu!”

Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia: “We zijn Etienne en Raisa dankbaar voor alles wat zij al die jaren hebben betekend voor Ecclesia en haar rechtsvoorgangers. Ik heb er bewondering voor dat Etienne nu kiest voor zijn eigen gezondheid en dromen en dus voor wat écht belangrijk voor hem is. Etienne en Raisa, heel veel geluk en plezier op jullie reis!” 

Afgelopen periode nam Paul Jansen al tijdelijk de rol van Etienne over en we vinden het fijn dat hij dat voorlopig blijft doen.


Over Ecclesia Risk & Benefits
Ecclesia Risk & Benefits is adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Als RegisterMakelaar in Assurantiën behoren wij tot de top van de markt. Met onze Rotterdamse roots, 210 medewerkers in Nederland en 2.700 specialisten wereldwijd, helpen wij onze relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen we voor ruim 10.000 bedrijven en organisaties die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek. Van midden- en kleinbedrijf (mkb) en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden. En hoe verschillend al die organisaties ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze bestaan uit mensen en middelen en zijn onderdeel van de maatschappij. Dus dat zijn de drie pijlers waarop wij ons richten. Zo gaan we samen bewust en gerust vooruit.

Perscontact
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Nancy Schutterop via 06 15 65 58 21 of nancy.schutterop@ecclesia.nl.