Uw team

Samen kom je verder

Een favoriete uitspraak op ons kantoor is ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Want al bestaat ons team uit onafhankelijke geesten, we weten dat we samen meer weten en verder komen voor en met onze klanten dan alleen. Al die verschillende expertises, specialismen en professionele obsessies leiden tot frisse inzichten en betere keuzes voor onze relaties. Synergie, dus. En dat is alles wat telt.

Met meer dan 200 betrokken en deskundige professionals staan we dagelijks onze klanten bij. Binnenkort stellen we onze teams op deze pagina aan u voor. Kunt u niet wachten om ons te ontmoeten? Maak dan direct een afspraak via onderstaande button of bel 010 251 12 51.

Een greep uit onze artikelen

Onze specialisten helpen u graag bewust en gerust vooruit. Een van de manieren waarop we dat doen is om u te informeren over ontwikkelingen in de markt. Zie hieronder een selectie van artikelen. Zit er ook voor u iets interessants bij?

Bezitters van (land)bouwvoertuigen opgelet!

Op 1 januari 2021 is de wet “registratie- en kentekenplicht (land)bouwvoertuigen” in werking getreden. Het doel hiervan is het verbeteren van de verkeersveiligheid. Eigenaren van […]

Bezitters van (land)bouwvoertuigen opgelet!

Whitepaper Prinsjesdag 2021

Op Prinsjesdag is de miljoenennota 2022 gepresenteerd. 2021 is met name gevoelsmatig wederom een moeilijk jaar door COVID 19. We hebben elkaar moeten helpen en […]

Whitepaper Prinsjesdag 2021

Het positieve effect van goede risico-informatie

Hoe kunt u uw risico’s verzekerbaar houden? U kunt zich bijvoorbeeld goed voorbereiden op een risico inspectie! In dit artikel vertellen we hoe groot het positieve effect van goede risico-informatie kan zijn.

Het positieve effect van goede risico-informatie