Wim de Bundel vertrekt per 1 juni a.s. bij Ecclesia Risk & Benefits

Wim was bij Ecclesia Risk & Benefits verantwoordelijk voor Marketing & Sales. De afgelopen 2 jaar stonden in het teken van het samenvoegen en samenbrengen van de teams van Marketing & Sales. Om nog meer klanten en intermediairs van dienst te zijn met gezamenlijke proposities en totale dienstverlening op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. 

Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia: “We zijn Wim erg dankbaar voor zijn grote inzet en betrokkenheid. Met zijn komst hebben we ons sectorenbeleid verstevigd en onze organisatie daarop ingericht. Wim heeft met zijn tomeloze energie Ecclesia Risk & Benefits nog meer op de kaart gezet, waarbij we zeker in Rotterdam onze naamsbekendheid hebben vergroot.” 

Wim: “De 25 jaar voorafgaand aan Ecclesia Risk & Benefits heb ik de verzekeraarskant goed leren kennen. Met 15 jaar ervaring in verschillende rollen op directieniveau vond ik het een mooie uitdaging om met die ervaring op zak júist in de zakelijke adviesmarkt bij te dragen aan het succes van een gerenommeerde organisatie als Ecclesia. Via deze weg wil ik alle Ecclesianen en relaties bedanken voor de fijne samenwerking. Ik wens ze het allerbeste en ben ervan overtuigd dat Ecclesia Risk & Benefits nóg meer klanten en adviseurs bewust en gerust vooruit gaat helpen.”


Over Ecclesia Risk & Benefits
Ecclesia Risk & Benefits is adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Als RegisterMakelaar in Assurantiën behoren wij tot de top van de markt. Met onze Rotterdamse roots, 210 medewerkers in Nederland en 2.700 specialisten wereldwijd, helpen wij onze relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen we voor ruim 10.000 bedrijven en organisaties die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek. Van midden- en kleinbedrijf (mkb) en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden. En hoe verschillend al die organisaties ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze bestaan uit mensen en middelen en zijn onderdeel van de maatschappij. Dus dat zijn de drie pijlers waarop wij ons richten. Zo gaan we samen bewust en gerust vooruit.

Perscontact
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Nancy Schutterop via 06 15 65 58 21 of nancy.schutterop@ecclesia.nl.