Over Ecclesia

Samen bewust en gerust vooruit

Wij geloven dat ondernemers, organisaties en medewerkers met passie en een gerust hart hun werk moeten kunnen doen. Dat ze controle hebben op de continuïteit, zonder daar wakker van te liggen. Dat ze bewuste keuzes kunnen maken en ambities kunnen realiseren door maximaal inzicht in – en grip op – financiële risico’s en kansen.

Wij geloven dat u behoefte heeft aan een betrouwbare partner met persoonlijke aandacht die u verder brengt. Een business partner die thuis is in uw sector, die luistert om te begrijpen en denkt in unieke oplossingen. Die adviseur; dat zijn wij.

Samen bewust en gerust vooruit

Internationaal en toch persoonlijk en dichtbij

Met meer dan 200 betrokken en deskundige professionals staan we dagelijks onze klanten bij. Wij zijn klein genoeg om persoonlijk en dichtbij te zijn; maar bieden ook de voordelen van een grote, solide, kapitaalkrachtige partner met internationale wortels.

We luisteren naar de wensen en behoeften van onze klant, nemen initiatief en denken mee. Vooruitgang stimuleren we door alle relevante financiële risico’s in kaart te brengen en daar precies de goede maatregelen op te nemen op exact het juiste moment. Voor organisaties én alle medewerkers die daar bij werken.​ Dit resulteert in oplossingen die tot in detail zijn toegespitst op de specifieke omstandigheden, eisen en belangen.

Wij zijn er voor onze klanten op de momenten die er toe doen, ook als het even niet meezit. Bijvoorbeeld door snelle en effectieve schadebehandeling. Wij zijn meer dan zakelijk financieel adviseurs; wij zijn risico- en benefitsadviseurs die samen met u bewust en gerust vooruit willen.

Internationaal
Windenergie

Goed doen met onze business

Ecclesia wil bijdragen aan bewust en gerust Nederland voor iedereen. Daarom zetten we onze kennis en ervaring ook in op plekken waar onze business niet van nature komt.

We willen begrijpen waarom mensen onbewuste keuzes maken en zich niet gerust voelen. Waardoor ze vaak ook niet verder komen. We willen niet alleen naast onze business goed doen voor onze omgeving, maar ook met onze business.

Samen komen we verder

Ecclesia is sinds 1 juli 2021 de nieuwe naam voor de organisaties Concordia de Keizer, Gebr. Sluyter en EBC Nederland. Door onze krachten te bundelen kunnen wij onze klanten van het best mogelijke advies voorzien; van riskmanagement en employee benefits tot schadebehandeling. Met de introductie van de labels Ecclesia Sluyter, Ecclesia EBC en Ecclesia Intermediair Bedrijven bieden wij unieke oplossingen voor specifieke vakgebieden en behoeften.