Zakelijke dienstverlening

Risicobeheersing is van cruciaal belang voor uw bedrijfssucces. We begrijpen de diverse risico’s en verplichtingen die u loopt, zoals aansprakelijkheid, belangenbehartiging, compliance en reputatie. Gedegen risicomanagement begint voor ons met het stellen van de juiste vragen.

Lees meer

Juweliers

Overvallen en inbraken, het opkomend fenomeen plofkraken en het stijgend aantal transportschades: risicomanagement is een must voor juweliers, goudsmeden, handelaren in (vintage) horloges en edelmetaal, grossiers en fabrikanten in de juweliersbranche. Maar ook voor bedrijven die Safety Deposit Boxes verhuren.

Lees meer

Retail

In de Retailsector volgen ontwikkelingen, concurrentie en overnames elkaar snel op. Automatisering en IT-risico’s worden complexer, net als regelgeving rondom distributieketens. Deze complexiteit vereist flexibele risicobeheersing om mee te bewegen.

Lees meer

Food

In de food sector is risicobeheersing essentieel voor succes. Veranderende wetgeving, complexe distributieketens, personeelstekorten en cybersecurity bedreigingen spelen een grote rol in uw bedrijfsvoering. Innovatie en verduurzaming zijn cruciaal te midden van razendsnelle ontwikkelingen en toenemende concurrentie.

Lees meer

Maritiem

Met alle trends en ontwikkelingen in de maritieme sector rondom de pensioenregelingen, de energietransitie en de veranderingen in de toeleveringsketen, moet u zich continue moet aanpassen en uitdagingen te lijf moet gaan.

Lees meer

Kunst & Cultuur

Als instelling in de kunst & cultuur sector heeft u al genoeg aan uw hoofd, van museum tot muziekschool. Subsidievermindering, commercialisering en digitalisering brengen nieuwe risico’s met zich mee, zoals cyberaanvallen en contracten met externen.

Lees meer

Transport en Logistiek

Internationaal opererende logistieke ondernemers krijgen vandaag de dag de nodige hoofdbrekens voor hun kiezen. Het groeiend aantal douaneregels, geopolitiek en handelsoorlogen, compliance en Incoterms maken het er voor u ook niet gemakkelijker op. En nieuwe risico’s zoals IT-risico’s vereisen ook steeds meer uw aandacht, terwijl uw dienstverlening vooral door moet kunnen gaan.

Lees meer

Bouw & Infra

Risicobeheersing is cruciaal voor succes, met groeiende en strengere regelgeving, inclusief cybersecurity. Schaarste aan bouwmaterialen en personeel vergroten de uitdagingen. Efficiënte bedrijfsprocessen zijn essentieel voor succes.

Lees meer

(Semi) Overheid

Samenvoeging van gemeenten, decentralisatie van overheidstaken, verdergaande digitalisering in combinatie met toenemende risico’s op het gebied van materiële, persoonlijke en digitale veiligheid. Stuk voor stuk onderwerpen die wij dagelijks bespreken met gemeenten, provincies, onderwijsinstellingen en uitvoeringsorganen.

Lees meer

Industrie

Het beheersen van risico’s een cruciale factor voor succes binnem de industriële sector. Naast de toenemende en strengere regels rondom kwaliteit, veiligheid en de toeleveringsketen, neemt de vraag naar verduurzaming en innovatie ook toe.

Lees meer

(Groot)Handel

De mate van automatisering om logistieke- en bedrijfsprocessen efficiënt te houden worden steeds complexer, terwijl de IT-risico’s, regelgeving rondom de distributieketen en verantwoordelijkheden van het bestuur ook steeds gecompliceerder en strenger worden.

Lees meer