Schouder aan schouder complexe verzekeringsvragen tackelen!

Als professioneel risico- en verzekeringsspecialist wil je de beste oplossing voor je klanten. Hoe je tot de beste oplossing komt voor zaken die op de assurantiebeurs moeten ondergebracht, daarover wil je kunnen sparren met specialisten die écht snappen waar het over gaat.

Maatwerkoplossingen voor complexe assurantievragen

Het team van Ecclesia Intermediair bedrijven is er speciaal voor de maatwerkoplossingen van grote én complexe verzekeringsoplossingen. Wij helpen u als professioneel intermediair graag om risico’s van uw klanten door middel van maatwerk af te dekken.

Het zijn juist dit soort uitdagingen waar wij dol op zijn. Door hun omvang of door de specialistische kennis die ervoor vereist is. Zoekend naar de optimale balans tussen zekerheid en kosten voor uw klant denken we met u mee. Als een businesspartner. Schouder aan schouder. Voor de oplossing putten we uit onze brede, jarenlange ervaring, onze creativiteit en ons internationale netwerk. Zo zorgen we ervoor dat u er voor uw klanten staat als het erop aankomt.

Samen

Wij bedenken samen met u creatieve oplossingen die u echt verder brengen. Als een zakenpartner die zijn verantwoordelijkheid neemt en breed met u meedenkt.

Bewust en gerust

Door bewuste keuzes te maken, kunt u zicht met een gerust hart concentreren op uw business. Niet door simpelweg verzekeringen voor u af te sluiten, maar door u te helpen de risico’s te zien en de juiste keuzes te maken.

Vooruit

Zo zorgen we er voor dat er de ruimte komt om uw ambities waar te maken. Dat u beweegt in de richting die u en wij graag zien, namelijk vooruit!

Een échte business partner zijn

Wij vinden het heel belangrijk zorgvuldig en eerlijk met onze collega’s, klanten en business partners om te gaan. Wij geloven in een lange termijn visie en het goed doen voor klanten. Onze integriteit en transparantie zorgt inmiddels voor een grote inkoopkracht, vanwege juist deze kenmerken. Hierdoor zijn de belangrijke verzekeraars ons goed gezind. Wij snappen hoe belangrijk uw klant voor u is, en hebben onze organisatie hier ook op ingericht. Zo zijn we groot genoeg om te zorgen voor continuïteit, kwaliteit en een sterke inkoopkracht, maar ook ‘klein’ genoeg om bereikbaar te zijn en u bij naam te kennen.

Wij snappen hoe belangrijk uw klant voor u is, en hebben onze organisatie hier ook op ingericht.

Jolanda Kooiman, Sector Leader Intermediair Bedrijven

Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Of het nu een grote brandverzekering is, een complexe bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid of een bijzondere transportverzekering. Wij staan klaar om u te helpen, met zeer breed spectrum aan mogelijkheden in de volle breedte van beursmatige inkoopmarkt. Met specifieke vragen kunt u deze specialisten ook rechtstreeks benaderen. Er staat een groot en divers team van beurs specialisten voor u klaar. In veel gevallen zullen wij een vast team voor u opstellen, zodat u snel kunt schakelen met uw vaste sparringpartners. 

Het commerciële team van Ecclesia Intermediair Bedrijven staat voor u klaar om u te helpen met de maatwerk oplossingen.

Jolanda Kooiman

Accountmanager, Sector Leader Intermediair Bedrijven

06 13 32 90 80

Richard Overkamp

Sr. Accountmanager

06 53 71 69 47

Stefan Lurling

Accountmanager

06 21 69 57 15

Marjolein Theunisse

Desk Accountmanager

010 251 12 55
06 21 82 32 77

Workshops en -kennissessies

We willen met u groeien en samen succesvol zijn. Kennis is er in onze ogen dan ook om te delen. Vandaar dat we informatie toegankelijk maken en steeds meer van onze diensten digitaliseren. Bovendien houden we u op de hoogte van interessante ontwikkelingen in de markt en relevante wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Daarnaast organiseren we van tijd tot tijd kennissessies en workshops over actuele assurantieonderwerpen. En natuurlijk kunnen we u ook informeren over actualiteiten via onze nieuwsbrief.

De voordelen van Ecclesia als businesspartner

  1. Wij hebben onze organisatie ingericht rondom uw klant. Want we begrijpen als geen ander hoe belangrijk die voor u is.
  2. Grote inkoopkracht. Dankzij onze staat van dienst, integriteit en ons hoge kennisniveau doen verzekeraars graag zaken met ons.
  3. Toegang tot internationale inkoopkanalen. Doordat wij deel uitmaken van diverse internationale netwerken en met behulp van onze zusterbedrijven in onder België, Duitsland en Oostenrijk, kunnen wij ook internationaal risico’s plaatsen.
  4. Ondersteuning bij afhandeling complexe schades. Onze claim consultants staan voor u klaar. Voor onverzekerde schades en schades die onder het eigen risico blijven hebben wij beschikking over een eigen regresservice.
  5. 24/7 dichtbij. Uw eigen accountmanager en ons team van specialisten zijn ook ‘s-nachts en in het weekend bereikbaar.

Voor u interessant:

Nieuws

De indexatiecijfers 2023 zijn bekend. Dit betekent het voor uw klant.

De hoge inflatie is overal merkbaar en heeft ook invloed op verzekeringen van bedrijfspanden en inventarissen. Het leidt tot een verhoging van de verzekerde bedragen. Een juiste dekking is – zelfs na indexatie – echter niet vanzelfsprekend.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia benoemt Willeke van de Weerd per 1 april 2022 tot Managing Director

Vanaf 1 april is onze éigen Willeke van de Weerd onze níeuwe Managing Director. Willeke volgt daarmee Harry Kampschöer op die 20 jaar bij Ecclesia aan het roer heeft gestaan.

Lees verder
Nieuws

Bezitters van (land)bouwvoertuigen opgelet!

Op 1 januari 2021 is de wet “registratie- en kentekenplicht (land)bouwvoertuigen” in werking getreden. Het doel hiervan is het verbeteren van de verkeersveiligheid. Eigenaren van […]

Lees verder
Nieuws

Zo houdt u de brandrisico’s van uw bedrijf toch verzekerbaar

In deze whitepaper leest u wat u kunt doen om de risico’s van brand zo klein en zo verzekerbaar mogelijk te houden.

Lees verder