Samen bewust en gerust vooruit

Wij helpen u bewuste keuzes te maken, zodat u met een gerust hart uw koers kan varen en uw weg kan vervolgen!

Over Ecclesia Sluyter

Met Rotterdam als basis, wereldberoemd vanwege de haven en de logistieke bedrijvigheid, helpt Ecclesia Sluyter al meer dan 100 jaar ondernemers in de maritieme, transport en logistieke sector bij het beheersen van financiële risico’s.

Wij hebben veel kennis van de branches waarin onze opdrachtgevers werkzaam zijn, beschikken over een groot netwerk en zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. De specialisten van Ecclesia Sluyter realiseren zich dat iedere situatie uniek is en zorgen altijd voor oplossingen die de klant vooruit helpen. Samen bewust en gerust vooruit.

Samen

Wij bedenken samen met u creatieve oplossingen die u echt verder brengen. Als een zakenpartner die zijn verantwoordelijkheid neemt en breed met u meedenkt.

Bewust en gerust

Door bewuste keuzes te maken, kunt u zicht met een gerust hart concentreren op uw business. Niet door simpelweg verzekeringen voor u af te sluiten, maar door u te helpen de risico’s te zien en de juiste keuzes te maken.

Vooruit

Zo zorgen we er voor dat er de ruimte komt om uw ambities waar te maken. Dat u beweegt in de richting die u en wij graag zien, namelijk vooruit!

Zorgen voor zekerheid op zee, ook bij woelige baren

Claims door schade aan onderzeese kabels bezorgen steeds meer visserijbedrijven zorgen. Zeker nu het aantal geschillen toeneemt waarbij de bedragen soms in de miljoenen lopen. Tegelijkertijd ziet uw visserijbedrijf het quotum slinken.

Door geschillen over visserijgronden, de komst van windenergieprojecten op zee en door wijzigingen in wet- en regelgeving. Goede assurantievoorwaarden, betaalbare premies en een behapbaar eigen risico zijn om die reden meer dan welkom. Wij zorgen daarvoor. Met een eigen visserijpolis onder andere. Al jaren overigens.

We laten zien dat grenzen geen barrière hoeven te zijn

Risicomanagement voor de handel gaat om zoveel meer dan het afsluiten van een goederentransportverzekering. Uw transport moet namelijk vooral door kunnen. Het moet op tijd en in goede staat aankomen.

Als u weet waar u heen wilt, wijzen wij u een veilige weg

Internationaal opererende logistiek ondernemers krijgen vandaag de dag de nodige hoofdbrekers voor hun kiezen. Door veranderende internationale wet- en regelgeving is het een uitdaging om alles compliant te regelen. Wachttijden en extra douaneprocedures maken het transport naar het Verenigd Koninkrijk lastig sinds de Brexit.

En ondertussen is het door de opmars van e-commerce en toenemende cyberrisico’s steeds belangrijker om te weten met wie je zakendoet. Een geruststelling: bij Ecclesia kunnen we u helpen risico’s beheersbaar te houden.

Risicomanagement begint voor ons met goed luisteren

De binnenvaart stroomt als een rivier door onze aderen

Als binnenvaartschipper wilt u vooral bezig zijn, met hetgeen waar u goed in bent. Wij helpen u bewust en gerust vooruit, door met u mee te denken.

Zorgen voor een optimale dekking tegen een eerlijk premie vinden we bij Ecclesia Sluyter een basisvoorwaarde. En na ruim 100 jaar werken voor de binnenvaart weten we dat de meeste schippers hun risico’s wel kennen.

Zicht houden op een behouden vaart

De zeevaart kent tal van risico’s die enorme impact kunnen hebben. Op zowel de continuïteit van uw onderneming, als voor de omgeving.

Wij helpen u vooruit door met elkaar de risico’s in kaart te brengen. Daardoor maakt u bewuste keuzes om die risico’s op te heffen, te beperken of over te dragen.

Voor u interessant:

Nieuws

Ecclesia en BCi samen op Maritime Industry 2023

Op 23, 24 en 25 mei staan wij op de Maritime Industry 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Ontmoet onze specialisten van Ecclesia en BCi in onze […]

Lees verder
Nieuws

Vereenvoudigde WIA-beoordeling voor 60-plussers

Werkgevers hebben voortaan ook recht op compensatie van een betaalde transitievergoeding als de verplichte termijn van loondoorbetaling bij ziekte vóór 1 juli 2015 was verstreken. Dat heeft de Centrale Raad van Beroep recent bepaald.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia Sluyter sponsor van de Nationale Distributiedag 2022

Onder de titel ‘Varen op vernieuwing; innovatie en duurzaamheid in de logistiek’ organiseert NDL/HIDC op woensdag 6 juli op de Blue Rhapsody in Lelystad de […]

Lees verder
Nieuws

Frank van der Laan wordt nieuwe Director Marine van Ecclesia Sluyter

Frank van der Laan wordt onze nieuwe Director Marine van Ecclesia Sluyter en volgt daarmee Willeke van de Weerd op, die per 1 april de dagelijkse leiding van ons bedrijf op zich neemt.

Lees verder