Kom jij ons team versterken?

Wil jij werken bij een bedrijf waar je wordt gezien zoals je bent? Een bedrijf waar kansen grijpen wordt beloond? Waar je gezellig samen met elkaar op kantoor of vanuit huis kunt werken? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Bij Ecclesia staan we voor totaaladvies in risicobeheersing, of dat gaat om verzekeren of duurzame inzetbaarheid. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij onze klanten en hechten waarde aan lange-termijn relaties. Ons contact met onze klanten is proactief, frequent en intensief.

Medewerkers van Ecclesia hebben passie voor hun vak, behoren tot de top in hun vakgebied en weten snel door te dringen tot de essentie, hoe complex ook. Werken bij Ecclesia betekent samen bewust en gerust vooruit. Met onze klanten én met elkaar. Bij Ecclesia krijg jij ruimte om te groeien.

Werken bij Ecclesia - ruimte om te groeien

Werken bij Ecclesia doen we zó

Werken bij Ecclesia - werktijden

Werktijden

Je hebt de flexibiliteit in je werktijden,
zowel thuis als op de zaak

Werken bij Ecclesia - jij bent jij

Jij bent jij

Je mag én kunt jezelf zijn!

Werken bij Ecclesia - informeel professioneel

Informeel professioneel

Dit typeert onze werksfeer

Werken bij Ecclesia - doorgroeien

Door groeien doorgroeien

Jij krijgt de kans om door te groeien!

Werken bij Ecclesia - menselijk digitaal

Menselijk digitaal

We hebben een moderne infrastructuur,
mét behoud van menselijkheid

Werken bij Ecclesia - Samen vooruit

Samen vooruit

We doen het samen! Samen helpen wij onze klanten én elkaar bewust en gerust vooruit.

Zó gaat solliciteren bij Ecclesia!

1

Motivatie & CV

Werken bij Ecclesia - motivatie en cv

Heb je interesse in één van onze vacatures?
Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV en we laten je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.

2

Kennismaking

Werken bij Ecclesia - kennismaking

Het eerste gesprek vindt op ons kantoor plaats of online. De leidinggevende en een (HR-)collega vertellen je over Ecclesia, de vacature en we zijn benieuwd naar jouw drijfveren en interesses.

3

Tweede gesprek

Werken bij Ecclesia - Tweede gesprek

Tijdens dit gesprek gaan we nóg meer de diepte in. Vraag maar lekker raak, dat doen wij ook. Vaak maak je nu ook kennis met één of meer collega’s uit het eigen of een ander team.

4

Aanbod

Werken bij Ecclesia - aanbod

Passen wij bij elkaar? Dan bellen we je op én per mail ontvang je vervolgens ons aanbod.
Komen we eruit, dan tellen we af tot je samen met ons bewust en gerust vooruit gaat.

Werken Bij Ecclesia Blog

Nieuws

Leuk team Relatiebeheerders EB zoekt dito collega

Daisy van der Linden is één van onze Relatiebeheerders Employee Benefits. In het team zoeken ze een nieuwe collega. Daarom klom Daisy in de pen en vertelt ze over het team, de taak en typisch Ecclesia. Wie Daisy zoekt? “iemand die houdt van lekker hard werken, zichzelf niet té serieus neemt, maar de klant wél.” Wat ze nog meer vertelt, je leest het in deze blog.

Lees verder
Nieuws

Uitgelicht: vacature Desk Accountmanager

Patricia van Ginkel is één van onze HR Business Partners en Judith Huisman is onze Manager Desk Accountmanagement. Samen zoeken zij een nieuwe Desk Accountmanager. In deze blog vertellen ze over het team, de taak en wat nou typisch Ecclesia is. Zo vertelt Judith: “We willen de gewone dingen óngewoon goed doen en daarin onderscheidend zijn.”

Lees verder
Nieuws

Aan het woord: Kim van der Perk

Ecclesia is in de afgelopen jaren hard gegroeid in het aantal collega’s. Tellen we onze stagiaires, werkstudenten én externe inhuur daar bij op, gaan we door de 200 grens. En iedere maand komen daar weer nieuwe collega’s bij. Ook al groeien we nog steeds, we blijven overzichtelijk. We hebben een eenvoudige organisatiestructuur en houden de lijnen kort.

Lees verder