Over Ecclesia

Samen bewust en gerust vooruit!

Wij geloven dat ondernemers, organisaties en medewerkers met passie en een gerust hart hun werk moeten kunnen doen. Dat ze controle hebben op de continuïteit, zonder daar wakker van te liggen. Dat ze bewuste keuzes kunnen maken en ambities kunnen realiseren door maximaal inzicht in – en grip op – financiële risico’s en kansen.

Wij geloven dat onze klanten behoefte hebben aan een betrouwbare partner met persoonlijke aandacht die ze verder brengt. Een business partner die thuis is in hun sector, die luistert om te begrijpen en denkt in unieke oplossingen. Die adviseur; dat zijn wij.

Samen komen we verder

Ecclesia is een relatief nieuwe organisatie maar met een lange geschiedenis. In 2021 is Ecclesia ontstaan uit een fusie van 3 verschillende bedrijven: EBC, Gebr. Sluyter en Concordia de Keizer. Door de krachten te bundelen kunnen wij onze klanten van het best mogelijke advies voorzien; van risicomanagement en employee benefits tot schadebehandeling.

Met de introductie van de labels Ecclesia Sluyter, Ecclesia EBC en Ecclesia Intermediair Bedrijven bieden wij unieke oplossingen voor specifieke vakgebieden en behoeften.

Kennis op hoog niveau

Ecclesia adviseert en begeleidt klanten op hoog niveau. Wij hebben kennis van veel verschillende sectoren. Daarom zorgen wij ervoor dat onze medewerkers goed zijn opgeleid, op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en we geven onze medewerkers ruimte om te groeien.

Ons HR Team

Patricia van Ginkel – Kerklaan

HR Business Partner

010 440 28 70
06 11 08 53 09

Kim van der Perk

HR Business Partner

06 27 86 92 90

Paulien Jager

HR Manager

010 24 11 244
06 15 24 55 31

Patricia van der Landen

HR Assistant

010 241 12 43

Onze thuishaven

Je vindt ons op de Lichtenauerlaan 202-220 in Rotterdam. Het kantoor bevindt zich in de nabijheid van metrostation Kralingse Zoom en er is voldoende parkeergelegenheid bij en vlakbij ons kantoor.

Zo kom je bij ons kantoor

Vanaf metrostation Kralingse Zoom

Routebeschrijving

Voor als je met de auto komt