Nieuws

De AM top 100 intermediair 2021

#14 Ecclesia Nederland Tijdens de Week van het AM is de Top 100 lijst Intermediair 2021 gepubliceerd. Waar wij vorig jaar nog op plek 18 […]

Lees verder
Nieuws

Patricia Langermans nieuwe Manager Liability, Cyber en Special Lines

Per 1 november heeft Patricia Langermans een nieuwe rol binnen Ecclesia. Naast Manager Special Lines wordt zij ook de nieuwe Manager Liability & Cyber. Zij volgt daarmee Guy Heuijerjans op die onze organisatie helaas verlaat.

Lees verder
Nieuws

Klaudia den Ouden vertrekt bij Ecclesia en Veerhaven Assuradeuren

Klaudia den Ouden vertrekt bij Ecclesia en volmachtbedrijf Veerhaven Assuradeuren. Klaudia heeft een lange staat van dienst binnen deze twee organisaties. In 2006 kwam zij in dienst en sinds 2012 maakt Klaudia deel uit van het Directieteam als Director Broking & Claims en Director Veerhaven.

Lees verder
Nieuws

Wijzigingen Directie Ecclesia

Binnen het directieteam van Ecclesia worden per 1 juli 2023 verschillende verantwoordelijkheidsgebieden bij elkaar gebracht. Ecclesia gaat bewust door met een kleiner directieteam.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia op reis naar Alpe d’HuZes

Morgen, donderdag 1 juni, is het dan zover: de start van Alpe d’HuZes 2023! Deze week zijn ruim 30 Ecclesianen, bestaand uit deelnemers en vrijwilligers, afgereisd richting de Alpe d’Huez.

Lees verder
Nieuws

Samen komen wij in actie editie 2021: De uitslag is bekend!

Vrijdag 31 december was de laatste dag waarop iedereen zijn stem kon uitbrengen op een van de genomineerde doelen voor onze actie ‘Samen komen wij […]

Lees verder
Nieuws

Willeke van de Weerd op positie 78 in de AM 100 topvrouwen 2022

Ook dit jaar staat onze collega Willeke van de Weerd in de AM 100 topvrouwen. Een positie in deze top 100 bereik je natuurlijk niet alleen, dat doe je samen. Op deze internationale vrouwendag maken we daarom graag van de gelegenheid gebruik om álle Ecclesia topvrouwen te bedanken!

Lees verder
Nieuws

Ruimte om te groeien: Jessica vertelt

Samen met een aantal partners hebben wij eerder dit jaar de handen ineen geslagen om het platform ‘voordekunst’ te lanceren. En op donderdag 2 november was dat zover. Onze Desk Accountmanager Jessica Jonker is bij dit project bewust nauw betrokken. Bij Ecclesia vinden we ruimte om te groeien heel belangrijk. Jessica is daar een mooi voorbeeld van. Bij dit project komen haar studie en werkleven heel mooi samen. In dit artikel vertelt ze erover.

Lees verder
Nieuws

Ecclesia EBC genomineerd voor prestigieuze VVP Advies Award

Door een deskundige jury en prominente vakgenoten is Ecclesia EBC geselecteerd als 1 van de 3 meest klantgerichte en professionele onafhankelijke financieel advieskantoren in de […]

Lees verder
Nieuws

Ecclesia benoemt Chris Honig tot nieuwe Director Broking & Claims

Chris Honig is per 1 oktober benoemd tot de nieuwe Director Broking & Claims van Ecclesia. Chris heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van risico’s en verzekeren, waarvan 17 jaar binnen de verzekeringsmakelaardij. Met de komst van Chris is ons directieteam met het aanstaande prolongatieseizoen op volle sterkte.

Lees verder
Nieuws

Janna Schenk nieuwe directeur Financiële Planning voor Ecclesia EBC

Ecclesia is inmiddels veel meer dan een risico- en benefits adviesbedrijf; onze specialisten denken mee van risicomanagement tot duurzame inzetbaarheid en van arbeidsvoorwaarden tot financieel […]

Lees verder
Nieuws

Trots op resultaat Run4Daniel

Met meer dan 650 deelnemers is een prachtig bedrag opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. De teller bleef ook na de run oplopen tot ruim € 121.000. Het was een prachtige avond vol emoties en mooie verhalen.

Lees verder