Patricia Langermans nieuwe Manager Liability, Cyber en Special Lines

Kweek uit eigen vijver juichen wij toe. En we hebben weer een mooi voorbeeld te pakken. Per 1 november heeft Patricia Langermans een nieuwe rol binnen Ecclesia. Naast Manager Special Lines wordt zij ook de nieuwe Manager Liability & Cyber. Zij volgt daarmee Guy Heuijerjans op die onze organisatie helaas verlaat. We zijn blij dat we deze rol snel hebben kunnen invullen met talent uit onze eigen organisatie.

We hebben Chris Honig, onze nieuwe Director Broking & Claims, gevraagd wat hij van deze benoeming vindt. En natuurlijk reageert ook Patricia zelf.

Nu samen voor hetzelfde team

Chris: “In een vorig leven, toen ze werkte bij een concullega, heeft Patricia mij meer dan eens het leven zuur gemaakt met haar kennis van aansprakelijkheidsrisico’s en de cyberproposities die ze maakte. Ik ben dan ook bijzonder blij dat we nu wél voor hetzelfde team spelen.”

Twee ‘liefdes’ combineren

Patricia: “Bij vorige werkgevers maakte ik inderdaad met veel plezier mooie cyberproposities. Ik ben blij met de kans dat ik die oude ‘liefde’ nu mag combineren met onze mooie dienstverlening van Special Lines. Het is voor mij de spreekwoordelijke kers op de taart om met twee teams van professionals én fijne collega’s te mogen samenwerken. Ik heb er ontzettend veel zin in!”

Ervaren ontwikkelaar van cyberproposities

In de 22 jaar dat Patricia in deze branche werkt, heeft ze zich meer dan 10 jaar op specialistisch niveau beziggehouden met Liability & Cyber. Bij Van Lanschot Chabot bijvoorbeeld heeft zij de cyberpropositie ontwikkeld en in belangrijke mate bijgedragen aan het succes daarvan. Ook bij haar vorige werkgever MS Amlin was zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de cyberpropositie.

Patricia, veel succes én plezier in je nieuwe rol!