Klaudia den Ouden vertrekt bij Ecclesia en Veerhaven Assuradeuren

Klaudia den Ouden vertrekt bij Ecclesia en volmachtbedrijf Veerhaven Assuradeuren. Klaudia heeft een lange staat van dienst binnen deze twee organisaties. In 2006 kwam zij in dienst en sinds 2012 maakt Klaudia deel uit van het Directieteam als Director Broking & Claims en Director Veerhaven.

“Bijna 17 jaar geleden trad ik in dienst bij De Keizer Assurantie BV, een van de rechtsvoorgangers van Ecclesia. Ik ben trots dat ik samen met collega’s, verzekeraars, partners en andere relaties, Ecclesia en Veerhaven heb kunnen uitbouwen tot twee professionele en succesvolle organisaties. Voor Ecclesia heb ik een team van bijna 60 medewerkers mogen aansturen en voor Veerhaven heb ik onder meer de propositie voor de publieke sector neergezet en met elkaar verder uitgebouwd. Nu kijk ik uit naar nieuwe uitdagingen die op mijn pad gaan komen”, aldus Klaudia.

Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia en Veerhaven Assuradeuren, heeft veel waardering voor de inzet en enorme betrokkenheid van Klaudia bij de organisaties. “Klaudia en ik hebben een lange tijd samengewerkt. Zij staat bekend om haar kennis van de branche en markt. Klaudia is een van onze belangrijke gezichten richting de verzekeraars”. Willeke bedankt haar voor de jarenlange samenwerking, de bijdrage die ze heeft geleverd aan het succes van Ecclesia en Veerhaven Assuradeuren en wenst Klaudia veel succes in haar verdere carrière.

Over Ecclesia

Ecclesia is adviseur en dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Met onze Rotterdamse roots, 200 medewerkers in Nederland en 2.500 specialisten wereldwijd, helpen wij onze relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen wij voor ruim 10.000 bedrijven die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Nancy Schutterop op telefoonnummer 06 15 65 58 21 of via e-mail nancy.schutterop@ecclesia.nl.