Ecclesia en BCi samen op Maritime Industry 2023

Op 23, 24 en 25 mei staan wij op de Maritime Industry 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Ontmoet onze specialisten van Ecclesia en BCi in onze gezamenlijke stand I107. Zij praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

De pensioenregeling voor Rijn- en Binnenvaart stopt in 2025

Een van de ontwikkelingen is de pensioenregeling voor de Rijn- en Binnenvaart. Deze regeling stopt per 1 januari 2025. Dit heeft grote gevolgen voor werkgevers én werknemers in de maritieme sector. Ecclesia en BCi bieden een collectieve oplossing om de pensioenregeling op een juiste, voordelige en persoonlijke manier in te richten. Voor werkgevers én werknemers!

Tijdens de beurs praten wij u graag bij over onze collectieve oplossingen waarmee u én uw werknemers bewust en gerust vooruit kunnen.

Komt u ook naar de Maritime Industry 2023? Registreer u kosteloos via: registratielink. Wij zien u graag in onze stand I107.

Kunt u er niet bij zijn en wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren? Neem dan contact met ons op: klik hier.