Finalisten Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2024

Donderdagavond 11 april zijn de finalisten voor de Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2024 bekendgemaakt. De bekendmaking vond plaats tijdens een feestelijk evenement georganiseerd bij ons, als hoofdpartner van de Rotterdamse Zakenvrouw.

Onder begeleiding van presentatrice Suzanne Mulder maakten de juryvoorzitters van de verkiezing de 3 finalisten in hun categorie bekend. In elke categorie blijven nu 3 vrouwen in de race voor de titel Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2024.

Dit zijn de finalisten in de 3 categorieën

Op donderdag 16 mei worden de awards voor de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar alweer voor de zevende keer uitgereikt. De finalisten in de 3 categorieën zijn:

Webtify Categorie Aanstormend Talent:
Kristel van Kollenburg (Drive Consulting) (links), Esther Smit (Oxious Talent Factory) (midden), Mercedes Roggen (BAKKIT) (rechts)
BDO Categorie Ondernemer/Eigenaar:
Floor van de Pavert (Superbra) (links), Souhayla Hadi (House of Bratz) (rechts). Finaliste Sabrina Albert (Bodybase) kon helaas niet aanwezig zijn.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is RotterdamseZakenvrouwFinalisten2024-3558-edited.jpg
Ecclesia Risk & Benefits Categorie Directeur/Manager:
Claudia Doesburg (SKVR) (links), Jacqueline Jonkhart (Giovanni van Bronckhorst Foundation) (midden) en Sharon van Merel (HDI) (rechts).

Leiderschap en duurzaam ondernemen

Vanuit onze missie ‘Samen bewust en gerust vooruit’, en risicomanagement en duurzaam ondernemen zetten wij ons altijd in op zoveel mogelijk inspiratie en verbinding in ons netwerk. Daarom hadden wij special guest, podcasthost en auteur Marnix Kluiters, uitgenodigd om meer te vertellen over zijn project Ecosofie, leiderschap en duurzaam ondernemen. Marnix kreeg de volle zaal stil met zijn inspirerende verhaal. Hij motiveerde alle aanwezigen door te benadrukken dat als iedereen kleine stappen zet naar een duurzamere toekomst, we uiteindelijk samen een enorm effect kunnen realiseren.

“Als je bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, dan doe je dat vaak niet alleen maar om er zelf beter of rijker van te worden. Je wordt dan ook meer bewust van hoe jij kunt bijdragen aan het geheel.”

Online stemmen is geopend

De jury is in de afgelopen weken bij de finalisten op bedrijfsbezoek geweest. Na deze bezoeken volgt nu een juryoverleg. Per categorie wordt dan besloten welke zakenvrouw dit jaar de felbegeerde award en bijbehorende titel in ontvangst mag nemen. Via de website van de Rotterdamse Zakenvrouw kan online gestemd worden op de kandidaten. Indien de jury voor een moeilijke keuze staat, worden de online stemmen geraadpleegd.

Wil je ook je stem uitbrengen? Klik op onderstaande button om je stem uit te brengen op de finalisten van 2024! Dit kan tot en met dinsdag 14 mei 17:00 uur.

Prijsuitreiking op donderdag 16 mei

Op donderdag 16 mei worden de awards voor de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar alweer voor de zevende keer uitgereikt. De uitreiking vindt plaats in de Burgerzaal van het Stadhuis van Rotterdam.

Aftermovie en foto’s

Bekijk hieronder de aftermovie en foto’s van de bekendmaking van de finalisten op donderdagavond 11 april.


Aftermovie: TIEN. Creative & Digital Agency
Fotografie: Renée Jacky Mostert

Samen stimuleren, verbinden en inspireren we onze vrouwen van nu en de toekomst!