Ecclesia EBC genomineerd voor prestigieuze VVP Advies Award

Door een deskundige jury en prominente vakgenoten is Ecclesia EBC geselecteerd als 1 van de 3 meest klantgerichte en professionele onafhankelijke financieel advieskantoren in de categorie pensioenadvisering die in aanmerking komt voor een VVP Advies Award. Deze prijs is een erkenning voor het leveren van excellent financieel advies en de bijbehorende dossiervorming.

Advieskantoren moeten door vakgenoten genomineerd worden, zij kunnen zichzelf niet opgeven voor deze award. Alleen onafhankelijke advieskantoren die boven het gemiddelde uitstijgen, opvallen met hun advieskracht en hun klanten echt meerwaarde bieden kunnen worden geselecteerd voor deze prestigieuze prijs.

Ecclesia EBC is bij vakgenoten en jury opgevallen doordat zij hun klanten echt kennen, klanten behoeden voor (financiële) misstappen en helpen hun zakelijke en persoonlijke (financiële) dromen waar te maken. Bovenal excelleert Ecclesia EBC door een integraal pakket van dienstverlening aan te bieden, waarbij Gezondheid & Inkomen en Financieel Fit & Vitaal onlosmakelijk verbonden is aan de pensioenpropositie.

Nu Ecclesia EBC is gekozen tot de top drie bureaus in de categorie pensioenadvisering start de volgende selectieronde om categoriewinnaar te worden. En bij winst mee te dingen naar de landelijke titel en winnaar te worden van de fel begeerde VVP Advies Award 2022.

De komende maanden vindt een aantal pittige selectieronden plaats. Ecclesia EBC gaat vol vertrouwen die uitdaging aan en kijkt uit naar de halve finale van de VVP Advies Awards 2022 in september met later hopelijk de landelijke titel.

Voor meer informatie over de persoonlijke aanpak en unieke marktbenadering van Ecclesia EBC kun je contact opnemen met Joep Trienekens, manager van de afdeling pensioen.