Onze labels

Samen komen we verder

Ecclesia is sinds 1 juli 2021 de nieuwe naam voor de organisaties Concordia de Keizer, Gebr. Sluyter en EBC Nederland. Door onze krachten te bundelen kunnen wij onze klanten van het best mogelijke advies voorzien; van riskmanagement en employee benefits tot schadebehandeling.

Met de introductie van de labels Ecclesia Sluyter, Ecclesia EBC en Ecclesia Intermediair Bedrijven bieden wij unieke oplossingen voor specifieke doelgroepen. We stellen ze hieronder aan u voor.

Ecclesia Sluyter

Met Rotterdam als basis, wereldberoemd vanwege de haven en de logistieke bedrijvigheid, helpt Ecclesia Sluyter al meer dan 100 jaar ondernemers in de maritieme, transport en logistieke sector bij het beheersen van financiële risico’s.

Wij hebben veel kennis van de branches waarin onze opdrachtgevers werkzaam zijn, beschikken over een groot netwerk en zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. De specialisten van Ecclesia Sluyter realiseren zich dat iedere situatie uniek is en zorgen altijd voor oplossingen die de klant vooruit helpen. Samen bewust en gerust vooruit.

Speciaal voor u als ondernemer in de maritieme, transport en logistieke sector.

Een greep uit de sectoren die we bedienen

Ecclesia EBC

Ecclesia EBC maakt financiële diensten rond Employee Benefits en Financial Planning ondersteunend aan de doelen van werkgevers en werknemers. Met de invulling van duurzame inzetbaarheid (duurzaam presteren), pensioen, zorg, inkomen en vermogen stellen wij onze relaties in staat bewust te kiezen en hun doelen te bereiken. Zo bereiden we werkgevers en werknemers voor op verandering en begeleiden ze bij de keuzes die dat met zich meebrengt.

Ecclesia EBC verbindt de menselijke kant met de financiële. De stip op de horizon met de stappen ernaartoe. Wij begrijpen de wens van werkgevers de flexibele, wendbare organisatie te zijn (of worden) die de huidige tijd vraagt. En we begrijpen de natuurlijke weerstand van werknemers tegen verandering. Hoe moeilijk het kan zijn de gevolgen van financiële keuzes te overzien. En de drempels die dat opwerpt. Wij helpen de persoonlijke doelen van werknemers en de doelen van de organisatie in harmonie te brengen. Want pas dan kun je spreken van duurzaam presteren.

Alles voor inzetbare en tevreden medewerkers.

Ecclesia Intermediair Bedrijven

Het team van Ecclesia Intermediair bedrijven helpt professioneel intermediairs graag aan maatwerk oplossingen voor grote verzekeringsvraagstukken die complex zijn door hun omvang of door de specialistische kennis die ervoor vereist is.

Dat zijn de uitdagingen waar we dol op zijn. Zoekend naar de optimale balans tussen zekerheid en kosten voor uw klant denken we met u mee. Als een businesspartner. Schouder aan schouder. Voor de oplossing putten we uit onze brede, jarenlange ervaring, onze creativiteit en ons internationale netwerk. Zo zorgen we ervoor dat klanten op u kunnen rekenen als het erop aan komt.


Businesspartner voor verzekeringsspecialisten:
schouder aan schouder complexe verzekeringsvragen tackelen.