Logistiek

Home > Sectoren > Logistiek

Als u weet waar u heen wilt, wijzen wij u een veilige weg

Risicomanagement voor de logistiek

Internationaal opererende logistiek ondernemers krijgen vandaag de dag de nodige hoofdbrekens voor hun kiezen. Door veranderende internationale wet- en regelgeving is het een uitdaging om alles compliant te regelen.

Wachttijden en extra douaneprocedures maken het transport naar het Verenigd Koninkrijk lastig sinds de Brexit. En ondertussen is het door de opmars van e-commerce en toenemende cyberrisico’s steeds belangrijker om te weten met wie je zakendoet. Een geruststelling: bij Ecclesia kunnen we u helpen risico’s beheersbaar te houden.

Operationeel en strategisch meedenken

Bouwend op onze jarenlange ervaring in de logistieke branche kunnen we operationeel en strategisch met u meedenken. Zo zorgen we ervoor dat u uw logistieke stromen efficiënt kunt blijven afhandelen. Onze risicomanagers spreken uw taal en begrijpen uw business. Via een grondige risicoanalyse maken zij uw risico’s voor u inzichtelijk, helpen ze u bij het nemen van preventiemaatregelen en dekken ze waar nodig risico’s voor u af.

Daarnaast kunnen ze met u meedenken over het zelf regelen van uw douanevervoer en u begeleiden bij het aanvaarden van een verantwoorde contractaansprakelijkheid. En wordt u op een dag onverhoopt gehackt, dan zorgen we direct voor bijstand door cybersecurityspecialisten en onderhandelaars.

“Risicomanagement begint voor ons met goed luisteren”

De waarde van luisteren

Logistieke bedrijven kiezen vaak voor Ecclesia vanwege de aandacht. Zij aan zij managen we uw risico’s. Dat begint voor ons met goed luisteren en zorgen voor wederzijds vertrouwen. Alleen als u met ons durft te delen waar u mee worstelt, kunnen we immers optimaal meedenken over uw bedrijfsvoering en zorgen voor de juiste preventiemaatregelen en polissen op maat.

Om diezelfde reden vinden wij transparantie van onze kant ook zo belangrijk. Niet alleen als het om de dekking van polissen gaat. Altijd. Bovendien kunt u op ons rekenen als het een keer mis is. Ook ’s avonds en in het weekend. Samen komen we zo bewust en gerust vooruit.

Eigen regresservice

Geen tijd. Geen capaciteit. Logistieke ondernemingen leiden onnodig veel schade doordat ze kansen op regres onbenut laten. Onze regresspecialisten staan klaar om uw schade te verhalen op de veroorzaker. U betaalt ze pas als ze succesvol zijn.

“Als het misgaat zijn we persoonlijk voor u beschikbaar, ook ‘s-avonds en in het weekend”

De voordelen van werken met Ecclesia Sluyter

  • Onze persoonlijke betrokkenheid; uw risico’s managen we zij aan zij
  • Onze transparantie; ondersteunen kunnen we u immers het best op basis van wederzijds vertrouwen
  • Uw accountmanager is altijd bereikbaar; ook ‘s-avonds en in het weekend
  • Jarenlange ervaring in de logistieke sector; we kennen de branche en spreken uw taal
  • We denken in oplossingen; zowel als het om risicodekking gaat als om het regelen van aanvullende diensten, zoals een beveiligingsspecialist of chauffeurstrainingen bijvoorbeeld

Onze specialist voor de Logistieke sector

Sandy Dielissen – Pors

Manager Marine Cargo

010 405 20 35
06 30 44 63 12

Tunde Szepe

Sector Leader Transport & Logistics

06 82 46 58 53

Paul Speijer

Business Development Manager Risk

010 440 26 08
06 31 97 84 86