Willeke van de Weerd op positie 78 in de AM 100 topvrouwen 2022

Ook dit jaar staat onze collega Willeke van de Weerd in de AM 100 topvrouwen. Vorig jaar stond Willeke nog op positie 96, dit jaar staat ze op plek 78. Wij zijn trots dat zij ook dit jaar een plek in de top 100 heeft bereikt. Een positie in deze top 100 bereik je natuurlijk niet alleen, dat doe je samen. Op deze internationale vrouwendag maken we daarom graag van de gelegenheid gebruik om álle Ecclesia topvrouwen te bedanken!

Daarom een topvrouw

Willeke is bijna twee decennia werkzaam in de financiële dienstverlening. In haar werkzaamheden als Commercial Director, Director Marine en lid van het directieteam is zij daadkrachtig en ambitieus en goed in staat strategische inzichten te vertalen naar de operatie. Haar ervaring en gespecialiseerde kennis op het gebied van verzekeringen en risicomanagement zet zij hierbij in voor de advisering van en de samenwerking met relaties en collega’s. Met haar team realiseert Willeke haar doelstellingen en geven we invulling aan de purpose van Ecclesia: Samen Bewust en Gerust Vooruit.

Daarnaast is Willeke ook bestuurslid van het RMIA én voorzitter van de werkgroep Permanente Educatie, waarmee zij zich inzet voor de professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid van advies.

Van harte gefeliciteerd Willeke!

AM 100 topvrouwen 2022 

Voor de negende keer stelde de redactie van AM de toplijst met de belangrijkste vrouwen in verzekeringen en hypotheken samen.

Doel van de AM 100 topvrouwen: vrouwen zichtbaarder maken, omdat nog altijd veel meer mannen dan vrouwen in de financiële sector actief zijn. Het streven is om een topvrouwenlijst te blijven maken zo lang het nog nodig lijkt om de aandacht te blijven vestigen op het vrouw-zijn.

Nieuwsgierig naar de volledige lijst met ook de andere 99 AM 100 topvrouwen? Bekijk de complete lijst dan hier.

Ook bij Ecclesia werken?

Wil je ook bij Ecclesia werken? Bekijk hier dan onze vacatures.