Samen komen wij in actie editie 2021: De uitslag is bekend!

Vrijdag 31 december was de laatste dag waarop iedereen zijn stem kon uitbrengen op een van de genomineerde doelen voor onze actie ‘Samen komen wij in actie’. Veel medewerkers en klanten hebben hun hart laten spreken en een stem uitgebracht. Wij hebben de stemmen geteld en de uitslag is bekend!  

Veel goede doelen hebben te maken met fors minder inkomsten omdat fundraising evenementen en collectes afgelopen jaar veelal niet door konden gaan. Daarom stelde de directie van Ecclesia vorige maand 15.000 euro ter beschikking voor een goed doel en riep medewerkers en klanten op mee te beslissen hoe het bedrag verdeeld wordt over vijf prachtige goede doelen.

Alleen maar winnaars

Dat hebben we geweten. Veel medewerkers en klanten lieten hun hart spreken en brachten hun stem uit. Er was een goed doel die met kop en schouders boven de rest uitstak: Stichting ALS Nederland. Voor deze dodelijke zenuw/spierziekte is dringend een oplossing nodig en krijgt als winnaar onze donatie van 5.000 euro om ALS de wereld uit te helpen.

Maar er zijn nog meer winnaars. De andere goede doelen KWF Kankerbestrijding, Voedselbank Rotterdam, Justdiggit en LINDA.foundation krijgen respectievelijk een mooie donatie van 4.000, 3.000 en 2.000 en 1.000 euro.

Stemmers bedankt!

Via deze weg bedanken wij alle stemmers, dankzij u komen onze donaties meer dan goed terecht. We houden u natuurlijk via onze nieuwsbrief en LinkedIn op de hoogte over de stappen die we gaan zetten om onze cheques aan de goede doelen te overhandigen.