Eric de Bruijn Pensioenconsultancy gaat samen met Ecclesia Risk & Benefits

PERSBERICHT


Op 1 januari 2024 zijn Eric en Christian de Bruijn van Eric de Bruijn Pensioenconsultancy uit het Noord-Hollandse Zwaagdijk-Oost onderdeel geworden van Ecclesia Risk & Benefits. Met deze overname verstevigt Ecclesia Risk & Benefits haar positie in de Nederlandse markt op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia Risk & Benefits, vindt deze overname een mooi en veelbelovend begin van 2024.

Totaal van dienst zijn
Willeke: Eric maakt al zo’n 35 jaar naam als Pensioenconsultant in de breedste zin van het woord. Christian werkt in een vergelijkbare rol sinds 2011 in de organisatie. Samen adviseren ze zowel werkgevers als werknemers en staan ze Ondernemingsraden en Vakbonden bij. Eric is daarnaast een ervaren adviseur rondom echtscheiding. Met zijn komst versterken én verbreden we ook op dat gebied onze dienstverlening. Dat Eric & Christian aansluiten, past in onze strategie om onze relaties en het intermediair met wie wij samenwerken met gezamenlijke proposities en totale dienstverlening van het best mogelijke advies te voorzien.”

Gedegen professionals, onafhankelijk advies
Ook wat de menskant betreft is Willeke blij met deze overname. “Plezierige gesprekken eind vorig jaar hebben geleid tot deze overname en beloven veel moois voor 2024. Eric en Christian hebben in ruim 18 jaar een professionele organisatie neergezet met een uitstekende reputatie in de markt. We kennen Eric en Christian als integere, fijne mensen die staan voor hoogwaardig, gedegen en onafhankelijk advies. Met de relatie voorop en volledig vanuit het belang van de klant. Zij willen pensioen voor iedereen begrijpelijk maken. Het doet mij goed dat wij deze specialisten vanaf nu Ecclesiaan mogen noemen.”

Een professionele en goede club
Ook Eric en Christian kijken uit naar dit nieuwe hoofdstuk in hun carrière. Eric: “We werken al een paar jaar met Ecclesia samen en hebben elkaar goed leren kennen. We passen goed samen. De relatie staat voorop en we willen allebei dat onze relaties een glimlach op het gezicht hebben als ze met ons werken. En als RegisterMakelaar in Assurantiën behoort Ecclesia tot de top van de Nederlandse markt en is sterk in veel sectoren. De dienstverlening van Ecclesia is daarmee aanvullend op die van ons. Het stemt mij gerust dat ik straks mijn relaties breed en totaal van dienst kan zijn. Daarbij heeft Ecclesia een uitstekende naam in de markt: “Een professionele en goede club krijgen we vaak terug”. Natuurlijk sluiten we ons graag bij zo’n organisatie aan.”

Focus op advies
Christian begon in 2008 in het vak, sinds 2011 runde hij het kantoor samen met Eric en vanaf 2018 is hij mede-eigenaar. Met alle organisatorische zaken die daarbij komen kijken. Christian: “We waren hard gegroeid en de wens om me alleen te focussen op mijn adviesrol werd steeds groter. Bewust gingen we op zoek naar een partij die ons kon overnemen. Dat is dus Ecclesia geworden. We kennen elkaar al een tijd en dat contact is altijd zowel professioneel als plezierig. Een makkelijke optelsom. Zakelijk gezien hebben we hetzelfde uitgangspunt: vanuit expertise willen we de wensen van onze relatie invullen. Ik kijk ernaar uit om daar samen met mijn Ecclesia-collega’s mijn volle aandacht aan te geven.”

Over Ecclesia Risk & Benefits
Ecclesia Risk & Benefits is adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Als RegisterMakelaar in Assurantiën behoren wij tot de top van de markt. Met onze Rotterdamse roots, 200 medewerkers in Nederland en 2.500 specialisten wereldwijd, helpen wij onze relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen we voor ruim 10.000 bedrijven en organisaties die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek. Van midden- en kleinbedrijf (mkb) en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden. En hoe verschillend al die organisaties ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze bestaan uit mensen en middelen en zijn onderdeel van de maatschappij. Dus dat zijn de drie pijlers waarop wij ons richten. Zo gaan we samen bewust en gerust vooruit.

Perscontact
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Nancy Schutterop via 06 15 65 58 21 of nancy.schutterop@ecclesia.nl.