Ecclesia trotse partner Run4Daniel

Sinds dit jaar zijn wij trotse partner van de Run4Daniel. Als Ecclesia voelen wij ons verantwoordelijk voor de wereld waarin we leven en werken. Wij zetten ons graag in voor verschillende maatschappelijke doelen en sociale ondernemingen in Rotterdam en omgeving. Op vrijdag 16 juni 2023 lopen wij dan ook mee tegen kanker tijdens de Run4Daniel.

De Run4Daniel is onderdeel van de campagne Maak Kanker Kansloos van het Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds. Het fonds zet zich in om geld op te halen voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk.

Partner van de Run4Daniel

Wij zetten ons in voor verschillende maatschappelijke doelen en sociale ondernemingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij op basis van onze strategische pijlers: duurzame inzetbaarheid/maatschappelijk verantwoord ondernemen, medewerkersbetrokkenheid en klanten-/adviseurstevredenheid. De Run4Daniel sluit hier volledig op aan. Natuurlijk liggen ook onze roots in Rotterdam – hoe mooi is het dan om partner te zijn van dit prachtige Rotterdamse hardloop- en wandelevenement met zo’n belangrijk doel?

Waarom wij meedoen

Kanker is een ziekte waar helaas veel mensen op enige manier mee in aanraking komen, ook binnen Ecclesia. Gelukkig hebben in de afgelopen jaren heel veel positieve ontwikkelingen plaatsgevonden. Om die stijgende lijn en de bestrijding van kanker door te zetten, is nog veel onderzoek en dus geld nodig. Daarom zijn evenementen als de Run4Daniel zo belangrijk. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij met dit evenement een waardevolle bijdrage leveren aan het zo noodzakelijke wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Onderzoek dat zorgt voor een maximaal behandelresultaat zodat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert.

Daarom is het zo goed dat wij met dit hardloop- en wandelevenement met elkaar in beweging komen voor een betere behandeling van kanker. Als iets mensen verbindt, is dat sport. En dan ook nog voor een ontzettend belangrijk doel.

Doe ook mee met de Run4Daniel

Loop jij met ons mee? Je kunt je gemakkelijk inschrijven met je bedrijf via het speciale bedrijvenplatform: Bedrijven (sportenvoordaniel.nl) of schrijf je particulier in via Run4Daniel. Ons Ecclesia team steunen kan natuurlijk ook: Ecclesia (sportenvoordaniel.nl). Samen maken we Kanker Kansloos!

Samen maken we Kanker Kansloos!