Ecclesia benoemt Chris Honig tot nieuwe Director Broking & Claims


Chris Honig is per 1 oktober benoemd tot de nieuwe Director Broking & Claims van Ecclesia. Chris heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van risico’s en verzekeren, waarvan 17 jaar binnen de verzekeringsmakelaardij. Samen met Willeke van de Weerd, Joost van den Berg, Wim de Bundel, Etienne Willems en Rob van Uden vormt Chris de directie van Ecclesia. Met de komst van Chris is ons directieteam met het aanstaande prolongatieseizoen op volle sterkte.

Chris werkte de afgelopen vier jaar als Director Broking & Claims bij VLC & Partners. Daarvoor werkte hij 15 jaar bij Marsh en vijf jaar bij AIG. “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Samen met ons team van specialisten wil ik de inkoop bij Ecclesia verder vormgeven. En omdat we met Ecclesia onderdeel zijn van een groot Duits moederbedrijf met sterke buitenlandse zusterorganisaties in diverse Europese landen zoals België, zie ik uitstekende mogelijkheden om onze internationale inkoopkracht verder te bundelen en te optimaliseren. Ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s verder te groeien met Ecclesia.”

Willeke is verheugd dat Chris de directie van Ecclesia komt versterken. “Chris heeft een lange staat van dienst, een breed netwerk en is enorm betrokken bij de markt en de wijze waarop verzekeringsmakelaars en verzekeraars binnen de beurs met elkaar samenwerken. Hij heeft een duidelijke en logische visie waar je risico’s het beste kunt onderbrengen en maakt daarbij bewust onderscheid tussen verschillende kanalen. Het uitgangspunt is altijd de toegevoegde waarde voor de klant. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Chris, samen met het hele team, onze klanten en het intermediair met wie wij samenwerken vooruit helpt.”

Over Ecclesia

Ecclesia is adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Als RegisterMakelaar in Assurantiën behoren wij tot de top van de markt. Met onze Rotterdamse roots, 200 medewerkers in Nederland en 2.500 specialisten wereldwijd, helpen wij onze relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen we voor ruim 10.000 bedrijven en organisaties die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek. Van midden- en kleinbedrijf (mkb) en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden. En hoe verschillend al die organisaties ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze bestaan uit mensen en middelen en zijn onderdeel van de maatschappij. Dus dat zijn de drie pijlers waarop wij ons richten. Zo gaan we samen bewust en gerust vooruit.


Perscontact

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Nancy Schutterop via 06 15 65 58 21 of nancy.schutterop@ecclesia.nl.