Samen bewust en gerust vooruit

Muziekinstrumenten

Thuis in de cultuursector

Persoonlijke aanpak waar u en uw werknemers beter van worden.

Ledenvoordeel Cultuurconnectie.

Financiële zekerheid plus persoonlijke ondersteuning en begeleiding.

Ecclesia heeft samen met Cultuurconnectie een uniek aanbod ontwikkeld. Als lid van Cultuurconnectie, kunt nu gebruik maken van 10% korting op een ziekteverzuimverzekering van De Goudse.

Ecclesia is adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Als registermakelaar in assurantiën behoren wij tot de top van de markt. Met onze Rotterdamse roots, 200 medewerkers in Nederland en 2.500 specialisten wereldwijd, helpen wij onze relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen we voor ruim 10.000 bedrijven en organisaties die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek. Van midden- en kleinbedrijf (MKB) en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden. En hoe verschillend al die organisaties ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze bestaan uit mensen en middelen en zijn onderdeel van de maatschappij.

Dus dat zijn de drie pijlers waarop wij ons richten.

Wij bundelen onze expertise op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeringen met gespecialiseerde partners om u te ondersteunen met advies en beheersen van uw risico’s en het verzekeren ervan zodat u maximaal inzicht in en grip heeft op financiële risico’s en kansen.

Waarom Ecclesia

Waarom Ecclesia?

 • We hebben een lange geschiedenis in de cultuursector en kennen de belangen, uitdagingen en risico’s die deze sectoren met zich meebrengen;
 • Wij denken met u mee over complexe vraagstukken en denken in creatieve oplossingen afgestemd op uw situatie;
 • U kunt als lid van Cultuurconnectie gebruik maken van verzekeringsvoordelen.

Wij helpen leden van Cultuurconnectie verder met méér dan alleen een uitkering.

Als een werknemer door ziekte niet kan werken, bent u verplicht om maximaal twee jaar lang zijn/haar loon door te betalen. Daarnaast verlangt de overheid dat u zich inspant om verzuim van werknemers te voorkomen en te beperken. Dat kan u veel geld en tijd kosten. En waar haalt u de kennis vandaan?

Kies dan voor een complete verzuimverzekering en een gekoppelde arbodienst. Dit pakket biedt u niet alleen financiële zekerheid, maar ook een effectieve aanpak van (het voorkomen van) verzuim met persoonlijke begeleiding door de verzuimcoach van De Goudse. De verzekering biedt u:

 • Een vergoeding voor het loon dat u aan een werknemer moet doorbetalen. Plus gegarandeerde budgetten voor preventie én re-integratie.
 • Een totaaloplossing in samenwerking met geselecteerde arbodiensten. U sluit dan een arbocontract af met ArboNed of Perspectief. Lees hier meer over de verschillen tussen deze arbodiensten. Kiest u voor deze oplossing, dan voldoet u aan de wettelijke eisen op het gebied van verzuimbegeleiding (Wet verbetering poortwachter) en krijgt u een eigen aanspreekpunt bij de arbodienst.
Cultuurconnectie

Sluit u deze verzekering, dan kunnen de onderstaande diensten Preventis en/of een Financieel Inzichtgesprek van Ecclesia, afhankelijk van de specifieke casus, ook in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit De Goudse.

Casemanagement is voor veel werkgevers niet iets wat iemand ‘er even bij doet’. Een casemanager moet voldoende tijd hebben om zijn taak goed uit te voeren. De casemanager helpt u om verantwoorde beslissingen te nemen in het proces rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid, geeft u advies bij complexe verzuimdossiers en helpt u te besparen op de kosten bij zieke en arbeidsongeschikte werknemers.

Financieel fitte & vitale werknemers hebben een plan rondom werk en inkomen en zijn daarmee duurzamer inzetbaar. Persoonlijke situaties op individueel niveau worden tastbaar gemaakt, zodat werknemers heldere keuzes kunnen maken. Uw werknemers worden begeleid bij het maken van bewuste financiële keuzes op belangrijke momenten in hun leven en krijgen overzicht, inzicht en uitzicht op een perspectief dat medewerkers in beweging brengt.

Maak nu gebruik van 10% collectiviteitskorting op uw ziekteverzuim verzekering speciaal voor leden van Cultuurconnectie!

Stap 1: download

 • Download eerst offerte aanvraagformulier
 • Vul het formulier in
 • Sla het document op

Stap 2: upload

 • Heeft u het ingevulde document opgeslagen? Dan kunt u deze naar ons toesturen.
 • Ga naar de uploadpagina via de knop hieronder en vul uw gegevens in
 • Selecteer uw bestand
 • Klik op verzenden

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over dit aanbod of over onze overige dienstverlening? Neem dan gerust contact op met onze Desk Accountmanager Jessica Jonker. Zij helpt u graag!

Jessica Jonker

Desk Accountmanager

010 251 12 51
06 21 64 21 22