Terugkijken: Young Ecclesia Benelux 2022

Terugkijken: Young Ecclesia Benelux 2022

De eerste editie van Young Ecclesia Benelux zit er al weer op.

Vorige week vond het eerste 3-daagse Young Ecclesia Benelux event plaats. Overdag kregen de jonge talenten een omdenkclinic die vervolgens gelijk toegepast kon worden in de praktijk met 2 businesscases. In de eerste businesscase hebben de young professionals nagedacht over het vergroten van de samenwerking tussen de kantoren in de Benelux. De tweede businesscase ging over het aantrekken en behouden van jong talent. ’s Avonds en tussendoor was er tijd voor ontspanning en heeft iedereen kennis gemaakt met Rotterdam.

Bekijk hieronder de foto’s van dit leuke en leerzame event.

Young Ecclesia Benelux is een netwerk voor en door young professionals tot 36 jaar en werkzaam bij een van de dochterondernemingen van Ecclesia Gruppe in de Benelux. Bij dit netwerk staan persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en krachten bundelen centraal. In ‘pressure cooker meetings’ werken deze jonge talenten business cases uit en voegen de uitkomsten samen tot een advies richting het management. Naast netwerken is er natuurlijk ook ruimte om elkaar beter te leren kennen.

Wil je aanwezig zijn bij het volgende Young Ecclesia Benelux event? Meld je hier aan, dan houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.