Samen bewust en gerust vooruit

Samen veilig & duurzaam werken

Aan de slag met inzicht en kennis

Dankzij inzicht en kennis betere preventie en duurzamere oplossingen.

Dagelijks adviseren en helpen wij ondernemers en organisaties op het vlak van risicomanagement, verzekeren en arbeidsvoorwaarden. Onze logica daarbij is dat je niet altijd alles maar moet verzekeren. Door goed inzicht, preventiebeleid en gedegen kennis bij medewerkers kun je al veel risico’s onder controle krijgen en zo werken aan een beter toekomstbestendig werkveld. Je daar bewust van zijn geeft rust en controle voor de toekomst.

Daarom is de Kader Group een perfecte partner op het vlak van veilig en duurzaam werken. Met ca. 400 medewerkers helpen ze bedrijven en organisaties bij het verbeteren van de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Dit doen ze met consultancy & advies diensten, slimme digitale oplossingen en opleidingen, waarmee medewerkers ook intern kennisdrager kunnen worden. Want borgen van kennis zorgt voor betrokkenheid, veiligheid en continuïteit.

Met de expertise van Kader Group kunt u bepaalde risico’s beter onder controle krijgen. En dat kan weer een gunstig effect hebben op uw verzekeringspremies.

De essentie van Kader Group

  • Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.
  • Dat doen ze met consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, information security en milieu & duurzaamheid.
  • De missie van Kader is “Het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.”
  • Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ca. 400 specialisten en experts door hte hele land.
  • Meer informatie op de Kader Group: www.kader.nl

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over deze samenwerking, of wilt u weten hoe u de Kader-expertise kunt inzetten voor de optimalisatie van uw verzekeringspakket? Neem dan gerust contact op met onze Paul Speijer. Hij helpt u graag! Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met u.

Paul Speijer

Business Development Manager Risk

010 440 26 08
06 31 97 84 86
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.