VNAB Traineeship

Jouw start naar de top!

Ecclesia is al jaren aangesloten bij de brancheorganisatie Vereniging van Nederlandse Assurantie Bedrijven, kort gezegd de VNAB. We zijn ook erkend Leerbedrijf voor de VNAB om jonge talenten op te leiden voor functies binnen de branche. Zeven Ecclesianen nemen deel aan verschillende commissies.

Ecclesia neemt deel aan het Risk Insurance Traineeship. Een initiatief van de VNAB, waarin een trainee in één jaar bij drie verschillende organisaties kennis maakt met de verschillende kanten van het zakelijke verzekeringsvak: bij een makelaar, een verzekeraar en bij een expertisebureau.

Doel van het VNAB traineeship is om zowel young professionals te enthousiasmeren voor de zakelijke verzekeringsmarkt, maar ook om senior professionals de mogelijkheid te geven hun vakkennis over te dragen aan starters.

Deze marktbrede kennisontwikkeling, kennisdeling en meewerkperiodes zijn voor de deelnemers van beide kanten een mooie win-win situatie. Wij leren van de trainees, zij leren van ons.

Voor de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling verricht de trainee op detacheringsbasis werkzaamheden op minimaal HBO-niveau. Ook in een krappere arbeidsmarkt biedt dit traineeship kansen en mogelijkheden om de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van de zakelijke verzekeringsmarkt te vergroten.

Bij Ecclesia maakt de trainee kennis met de verschillende disciplines dat ons mooie vak te bieden heeft.