Partner Transport en Logistiek Nederland en Federatie Nederlandse Expediteurs

Samen bewust en gerust vooruit

Wij helpen u bewuste keuzes te maken, zodat u met een gerust hart uw koers kan varen en uw weg kan vervolgen!

Samen met u bepalen we welke risico’s wij kunnen opheffen, beperken of overdragen. Daarnaast kijken we met u hoe u schades kunt voorkomen.

Dáárom Ecclesia!

Met goed contractmanagement kunt u veel winst behalen. Welke diensten levert u, waar zitten de (mogelijke) risico’s en hoe pakt u die aan? Houdt u zich uitsluitend bezig met transport over de weg en kunt u volstaan met AVC voorwaarden en het CMR verdrag of zorgt u ook voor opslag en/of douaneaangifte?

Onze specialisten voorzien u van de juiste juridische ondersteuning bij douane-regelgeving, export controls en het opstellen van uw incoterms© beleid. Wij denken met u mee over de veiligheid van uw mensen, lading en bedrijfsgegevens en dat doen we wereldwijd. We geven u inzicht in uw risico’s en de eventuele kosten daarvan. Met als doel: positieve verbetering van uw bedrijfsresultaat.

  • Wij zijn expert op het gebied van transport en logistiek.
  • Wij zijn partner van TLN en Fenex
  • Wij beschikken over specialistische én actuele kennis over uw sector
  • Wij helpen u goed en veilig zakendoen, op ieder moment, waar ook ter wereld

Over Ecclesia

Wij geloven dat ondernemers, organisaties en medewerkers met passie en een gerust hart hun werk moeten kunnen doen. Dat ze controle hebben op de continuïteit, zonder daar wakker van te liggen. Dat ze bewuste keuzes kunnen maken en ambities kunnen realiseren door maximaal inzicht in – en grip op – financiële risico’s en kansen.

Wij geloven dat u behoefte heeft aan een betrouwbare partner met persoonlijke aandacht die u verder brengt. Een business partner die thuis is in uw sector, die luistert om te begrijpen en denkt in creatieve oplossingen. Die adviseur; dat zijn wij.

Samen

Wij bedenken samen met u creatieve oplossingen die u echt verder brengen. Als een zakenpartner die zijn verantwoordelijkheid neemt en breed met u meedenkt.

Bewust en gerust

Door bewuste keuzes te maken, kunt u zicht met een gerust hart concentreren op uw business. Niet door simpelweg verzekeringen voor u af te sluiten, maar door u te helpen de risico’s te zien en de juiste keuzes te maken.

Vooruit

Zo zorgen we er voor dat er de ruimte komt om uw ambities waar te maken. Dat u beweegt in de richting die u en wij graag zien, namelijk vooruit!

Onze specialisten helpen u graag verder!

Meer weten?

Wij zijn u graag van dienst! Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?