Samenwerking tussen Ecclesia en Value2u een feit

We zijn verheugd om een buitengewone samenwerking aan te kondigen tussen twee vooruitstrevende krachten op het gebied van financiële advisering: Ecclesia en Value2u. Deze unieke alliantie belooft niet alleen inzicht en grip op financiële risico’s en kansen maar ook aanzienlijke voordelen voor werkgevers op het gebied van sociale zekerheid.

Ecclesia: Samen Bewust en Gerust Vooruit

Ecclesia is adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Als registermakelaar in assurantiën behoren wij  tot de top van de markt. Met onze Rotterdamse roots, 200 medewerkers in Nederland en 2.500 specialisten wereldwijd, helpen wij onze relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen.

Maar Ecclesia gaat verder dan zakelijk advies. Ze streven ernaar bij te dragen aan een bewust en gerust Nederland voor iedereen, niet alleen binnen hun kernactiviteiten maar ook door actief bij te dragen aan maatschappelijke vraagstukken.

Value2u: Grip op Werkgeversvoordelen

Aan de andere kant hebben we Value2u, een specialist op het gebied van sociale zekerheid. Met hun diepgaande B.I.G. Analyse & C.I.P. Module voeren ze een grondig premieonderzoek uit op loonadministraties, met als doel te veel afgedragen premies inzichtelijk te maken. Value2u zet zich in om werkgevers volledig te informeren over sociale wetgeving en fiscale voordelen, met een focus op continue ontwikkeling om altijd up-to-date te blijven.

Waarom deze samenwerking een game-changer is voor werkgevers?

Ecclesia en Value2u slaan de handen ineen om werkgevers te ondersteunen bij het optimaliseren van werkgeversvoordelen en het terugvorderen van onterecht afgedragen sociale verzekeringspremies. Met een unieke dienst bieden ze een diepgaande analyse van loonadministraties en vorderen ze onterecht betaalde premies terug over een periode van maximaal 5 jaar. Value2u’s professionele aanpak, jarenlange ervaring en erkenning als intermediair bij de Belastingdienst en het UWV maken hen de ideale partner voor deze missie. Wij hebben een gezamenlijke visie om ondernemers ook te ondersteunen bij complexe fiscale vraagstukken en een gedegen analyse uit te voeren op loonadministraties.

Wat kunt u verwachten van deze samenwerking?

  • Diepgaande analyse van loonadministraties door Value2u met behulp van B.I.G. Analyse en C.I.P. module.
  • Terugvordering van onterecht afgedragen premies over maximaal 5 jaar en richting de toekomst.
  • Controle op alle werkgeversvoordelen voor uw personeel.

Wat brengt deze samenwerking?

  • Ruime ervaring en diepgaande kennis van sociale wetgeving.
  • Zelfontwikkelde B.I.G. tool van Value2u, voor een grondige analyse van loonadministraties.

Privacy en beveiliging van data zijn vanzelfsprekend topprioriteiten.

Met deze samenwerking streven Ecclesia en Value2u ernaar om u, als werkgever, de rust en het inzicht te bieden dat u verdient. Samen helpen wij u bewust en gerust vooruit.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Ecclesia en Value2u staan voor u klaar om u persoonlijk te informeren.

Wij controleren graag uw beschikking Werkhervattingskas (Whk)

Wij controleren graag uw beschikking Whk (werkhervattingskas) Eind november ligt uw beschikking WHK weer op de mat. Ga hiermee direct aan de slag, want u kunt mogelijk geld besparen. Hoe?