NOVE

Een goed geoliede machine voor uw risicomanagement

Ecclesia is al decennia lang businesspartner van NOVE, de Nederlandse organisatie voor de energiebranche. En niet voor niets. Keer op keer helpen wij onze klanten bewust en gerust vooruit.

Samen met u bepalen we welke risico’s wij kunnen opheffen, beperken of overdragen. Daarnaast kijken we met u hoe u schades kunt voorkomen.

Over Ecclesia

Wij geloven dat ondernemers, organisaties en medewerkers met passie en een gerust hart hun werk moeten kunnen doen. Dat ze controle hebben op de continuïteit, zonder daar wakker van te liggen. Dat ze bewuste keuzes kunnen maken en ambities kunnen realiseren door maximaal inzicht in – en grip op – financiële risico’s en kansen.

Wij geloven dat u behoefte heeft aan een betrouwbare partner met persoonlijke aandacht die u verder brengt. Een business partner die thuis is in uw sector, die luistert om te begrijpen en denkt in creatieve oplossingen. Die adviseur; dat zijn wij.

Samen

Wij bedenken samen met u creatieve oplossingen die u echt verder brengen. Als een zakenpartner die zijn verantwoordelijkheid neemt en breed met u meedenkt.

Bewust en gerust

Door bewuste keuzes te maken, kunt u zicht met een gerust hart concentreren op uw business. Niet door simpelweg verzekeringen voor u af te sluiten, maar door u te helpen de risico’s te zien en de juiste keuzes te maken.

Vooruit

Zo zorgen we er voor dat er de ruimte komt om uw ambities waar te maken. Dat u beweegt in de richting die u en wij graag zien, namelijk vooruit!

Onze specialisten helpen u graag verder!

Tom Berhitu

Accountmanager

Telefoon: +31 6 16 17 72 80

E-mail: tom.berhitu@ecclesia.nl

Paul Petterson

Sluiter afdeling auto

Telefoon: +31 6 22 45 58 02

E-mail: paul.petterson@ecclesia.nl

Meer weten?

Wij zijn u graag van dienst! Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?