NOJG Ledenvoordeel

Een (jacht)ongeluk

zit in een klein hoekje

Wie jaagt, is wettelijk verplicht een verzekering af te sluiten. Dat staat in de wet natuurbescherming (Wn). Want aan jagen zijn behoorlijke risico’s verbonden.

De jacht­aansprakelijkheidsverzekering is gericht op de omstandigheden die kunnen ontstaan voor, tijdens en na de jacht. Het dekt de (lichamelijke en materiële) schade die u als jager per ongeluk veroorzaakt aan derden.

NOJG ledenvoordeel

NOJG heeft dit jachtrisico collectief verzekerd via Ecclesia. U kunt vrijwillig deelnemen aan deze verzekering. Uw voordeel is een ruime dekking tegen de laagste van Nederland (vanaf EUR 40 per jaar).

De looptijd van de jachtaansprakelijkheidsverzekering is gelijk aan de geldigheid van de jachtakte en loopt van 1 april tot en met 31 maart.

Nieuwsgierig geworden?

Collectief

De jachtaansprakelijkheidsverzekering van Ecclesia geldt voor alle leden van NOJG. U kunt vrijwillig deelnemen aan deze verzekering. Meld u aan bij het secretariaat@nojg.nl

Laagste premie

Meedoen betekent een ruime dekking tegen de laagste premie.  U heeft bij Ecclesia al een jachtaansprakelijkheidsverzekering vanaf EUR 40 per jaar.

Ruime keuzes

U bepaalt zelf het risico. En u bepaalt waar u verzekerd wilt zijn: Europa of werelddekking. Voor uw jachthond of uw jachtuitrusting kunt u aanvullende verzekeringen afsluiten.

Wij beantwoorden graag al uw vragen

Céline Kanters

Senior Accountmanager

Telefoon: +31 6 25 21 34 41

E-mail:

celine.kanters@ecclesia.nl

Stel uw vraag

Heeft u vragen? Bijvoorbeeld of uw jachthond of uw uitrusting óók meeverzekerd is. Of u in aanmerking komt als u in België of Duitsland woont. Vul het online vragenformulier in.

Online vragenformulier

Wij beantwoorden graag al uw vragen.