Samen bewust en gerust vooruit

DOFAS buitenmeubilair

Thuis in de branche buitenmeubilair

Persoonlijke aanpak waar u en uw werknemers beter van worden.

Van risicomanagement tot arbeidsvoorwaarden en verzekeringen.

De ontwikkelingen, concurrentie en overnames binnen de (groot)handel van buitenmeubilair volgen elkaar in een razend tempo op. De mate van automatisering om logistieke- en bedrijfsprocessen efficiënt te houden worden ook steeds complexer, terwijl de IT-risico’s, regelgeving rondom de distributieketen en verantwoordelijkheden van het bestuur ook steeds gecompliceerder en strenger worden. Met als gevolg dat de bijbehorende risico’s en de beheersing ervan ook mee moeten bewegen. Daarom zijn innovatiekracht en flexibiliteit noodzakelijk om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Dagelijks spreken wij ondernemers en geven onze specialisten ondernemers advies over o.a. verzekeringen, risicomanagement en arbeidsvoorwaarden.

Als lid van DOFAS kunt u gebruik maken van goed advies over de benodigde verzekeringsportefeuille en risicomanagement gericht op uw branche. Wij kijken naar uw specifieke situatie en u kunt met al uw verzekeringsvragen bij ons terecht.

Zo gaan wij te werk.

Waarom Ecclesia

Waarom Ecclesia?

  • Wij denken met u mee over complexe vraagstukken en denken in creatieve oplossingen afgestemd op uw situatie;
  • U kunt als lid van DOFAS gebruik maken van scherpe premies en uitgebreide dekkingen van verschillende verzekeringen.
  • Risicoanalyse. Ecclesia helpt u graag bij het in kaart brengen van de risico’s en hoe u deze kunt verminderen, beheersen en verzekeren;
  • Verzekeringen voor handel en opslag van uw goederen. Internationale handel is complex, er komt veel bij kijken zoals douane, logistiek en wet- en regelgeving. Met goed inzicht in deze risico’s en verzekeringen, zorgen we voor een goede doorstroom van uw goederen en bedrijfscontinuïteit;
  • Werkgeversverzekeringen. wij ondersteunen werkgevers bij het beheersen van uw personeelsrisico’s rondom verzuim, inzetbaarheid, pensioen. En kunnen uw medewerkers hierbij financieel ontzorgen door hen inzicht te bieden zodat zij financiële rust hebben en veerkrachtiger zijn.
  • Financieel Fit & Vitale werknemers. Deze dienst helpt uw werknemers op weg naar financiële rust. Een solide financiële basis die ruimte geeft om veranderingen rond werk en inkomen aan te kunnen. Met een slimme mix van online tools, financiële planning- en adviesgesprekken helpen deze medewerkers inzicht en grip te krijgen op hun financiën;
  • Casemanagement. De casemanagers van Ecclesia zijn specialisten die objectief de regie nemen en u adviseren over de te nemen stappen in het verzuimproces. Zij onderzoeken samen met u hoe u regie op uw verzuim kunt vergroten en meer grip krijgt op uw verzuimkosten.
  • Aansprakelijkheidsverzekeringen. Alle soorten aansprakelijkheid, zowel wettelijk als contractueel voor de bestuurder(s), stichting of onderneming voor alle soorten schades van derden inclusief rechtsbijstand;
  • Cyberverzekeringen. Voor meer zekerheid van digitale risico’s en het verzekeren ervan. Ook als u uw IT-beheer heeft uitbesteed;
  • Overige verzekeringen. Alle soorten verzekeringen kunnen ook via Ecclesia worden geregeld. Zij zorgen dat u altijd goed verzekerd bent.

Ecclesia is adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Als registermakelaar in assurantiën behoren wij tot de top van de markt. Met onze Rotterdamse roots, 200 medewerkers in Nederland en 2.500 specialisten wereldwijd, helpen wij onze relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen we voor ruim 10.000 bedrijven en organisaties die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek. Van midden- en kleinbedrijf (MKB) en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden. En hoe verschillend al die organisaties ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze bestaan uit mensen en middelen en zijn onderdeel van de maatschappij.

Dus dat zijn de drie pijlers waarop wij ons richten.

Wij bundelen onze expertise op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeringen met gespecialiseerde partners om u te ondersteunen met advies en beheersen van uw risico’s en het verzekeren ervan zodat u maximaal inzicht in en grip heeft op financiële risico’s en kansen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over dit aanbod of over onze overige dienstverlening? Neem dan gerust contact op met onze accountmanager Céline Kanters. Zij helpt u graag! Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met u.

Céline Kanters

Sr. Accountmanager

06 25 21 34 41
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.